Raamdecoratie trends voor 2016

Raamdecoratie trends voor 2016

Graag laat ik jullie twee soorten raambekleding zien die ook dit jaar weer meedoen in de meest- favoriete- raamdecoraties. De designers van deze raambekleding passen de afwerking duidelijk aan op de laatste trends om zo de raambekleding te voorzien van een nieuwe hedendaagse stijl.

Lamellen en rolgordijnen

Neem bijvoorbeeld de lamellen en rolgordijnen, men denkt dan al gauw dat het deze ouderwets en doorsnee zijn. Maar niets is minder waar!

Lamellen oubollig? Niet in 2016

Door de basic uitvoering geven zowel lamellen als rolgordijnen een moderne en rustige uitstraling aan je leefomgeving.

Witte lamellen

Door je raamdecoratie af te stemmen op je woonstijl creëer je een leefomgeving die past bij de sfeer die je je huis wilt geven. Denk er tegelijkertijd ook aan hoe je graag wilt leven in je huis.

De juiste raamdecoratie kan hierbij een groot effect hebben.

Houd je bijvoorbeeld van een lichte slaapkamer of van een lichte werkkamer pas dan je raamdecoratie hierop aan. Houd je meer van een rustige en sfeervolle uitstraling in je slaapkamer of van weinig lichtinval, kies dan voor een verduisterend rolgordijn.

Rolgordijnen

Rolgordijnen landelijke stijl

We schreven al eerder over de effecten van raambekleding in je wooninrichting. Wanneer je besluit om hier verandering in aan te brengen kan dit zorgen voor een hele nieuwe uitstraling in je huis. Dus waar wacht je nog op! Laat je verassen en inspireren op het gebied van raamdecoratie. Bekijk het aanbod in rolgordijnen bij Zonnelux.

Laat een reactie achter