Raamdecoratie trends

Raamdecoratie trends

 

Raamdecoratie is net als een meubelstuk: veelzeggend voor je interieur. Daarmee is de keuze voor passende raamdecoratie niet makkelijk gemaakt. Er zijn zoveel verschillende keuzes op dit gebied. En als je eenmaal met je zoektocht begint zul je zien hoe groot de verschillen zijn in raamdecoratie. Dit zorgt voor nog meer keuzes en mogelijkheden.

Eerder hebben we al geschreven over bijvoorbeeld het gebruik van zwarte jaloezieën en van shutters. In deze artikelen is te lezen dat wanneer je kiest voor opvallende raamdecoratie dit een prachtig resultaat kan geven. Het kan je interieur net die uitstraling geven die je zocht en zorgen voor de juiste lichtinval.

Tegenwoordig zie je steeds meer dat in iedere leefruimte nagedacht wordt over het aanbrengen van raamdecoratie. Iedere kamer verdient zijn aandacht en finishing touch.

Sheerlight Zonnelux

Neem bijvoorbeeld deze prachtige raamdecoratie van de foto hierboven. Dit is een bijzonder stijlvol product dat van sluierachtige stof is gemaakt. Deze raamdecoratie heeft wat weg van een horizontale jaloezie. Maar door het gebruik van de sluierstof aan beide zijden van de jaloezie, zijn er wel degelijk verschillen.

De stof zorgt ervoor dat de lichtinval op een prettige manier de woonruimte in geleid wordt.

Ook zorgt deze raamdecoratie in de zomermaanden voor een koele ruimte en in de wintermaanden houdt de raamdecoratie de warmte vast.

Woven wood raamdecoratie

Woven wood raamdecoratie slaapkamer

Voor wanneer je graag meer natuurlijke materialen wilt gebruiken als raamdecoratie is het geweven hout als rolgordijn een uiterst geschikt product. Het zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling in je woonkamer. Dit is een product wat steeds populairder wordt onder de verschillende raamdecoraties.

Juist door de natuurlijke en stoere uitstraling geeft het een verassend mooi resultaat.

Het geweven hout zorgt ervoor dat het licht op een subtiele manier gereguleerd wordt. Beide varianten die nu geïntroduceerd zijn, kan je vinden op zonnelux.nl. Ze hebben nog allerlei andere varianten beschikbaar, dus genoeg inspiratie op te doen wat betreft raamdecoratie!

Laat een reactie achter