September favorieten van Hiske 2018

September favorieten van Hiske 2018
In deze rubriek ga ik op zoek naar mijn favoriete woonitems die passen bij de tijd van het jaar en de laatste woontrends. Ik hoop je met mijn favorieten te kunnen inspireren.

September favorieten van Hiske

Het is even een tijdje stil geweest rondom mijn favorieten. Inmiddels ben ik verhuisd naar een nieuw huisje en ben ik druk bezig geweest om er een nieuw thuis van te maken. Toch best wel weer een uitdaging om het naar je eigen zin te maken. Een aantal meubels heb ik meegenomen, maar er was gelukkig ook ruimte voor wat nieuwe items. Ik woon momenteel in een huurhuis, waardoor ik best een beetje op mijn budget moet letten. Binnenkort hoop ik een nieuwe binnenkijker online te zetten van mijn nieuwe jaren 30 stulpje.

In deze favorieten vind je een aantal iet wat prijzige woonitems waar ik verliefd op ben geworden tijdens de beurs in Milaan. Neem het me niet kwalijk, volgende maand kom ik met een low budget blog!

House Doctor loungestoel box Beluga

Deze loungestoel van het merk House Doctor is vanwege het ontbreken van leuningen vrij luchtig, ondanks dat ziet hij er volwassen uit en ben ik gek op deze groene kleur. Hij is doordat het losse elementen zijn ook erg leuk te combineren met andere kleuren.

De House Doctor loungestoel box Beluga is verkrijgbaar bij vtwonen voor €598,-

Bekijk de loungestoel op vtwonen

Braxton wandklok

Klokken vind ik zelf altijd erg lastig. Ik ben daar best kritisch in en kan zelden echt een mooie wandklok vinden. Deze vind ik vanwege de marmerlook wel stijlvol. Op mijn wensenlijstje dus!

De wandklok is verkrijgbaar bij vtwonen voor €38,99

Bekijk de wandklok op vtwonen

Shuffle table van &tradition

Deze bijzettafel staat al een tijdje op mijn lijstje. Hij is helemaal zelf in te delen. Je kunt namelijk de onderdelen loshalen en op willekeurige volgorde terugplaatsen. Zo maak je hem dus echt uniek.

De Shuffle table is verkrijgbaar bij Flinders voor €480,-

Bekijk de bijzettafel op Flinders

Nordal octopus van glas

Een absoluut opvallende woonaccessoire, deze octopus van Nordal. Deze octopus is van glas gemaakt en heeft een blauw, grijze kleur.

De octopus is verkrijgbaar bij vtwonen voor €42,99

Bekijk de octopus op vtwonen

Moooi Meshmatics Chandelier Hanglamp

Deze hanglamp is beslist mijn favoriete lamp aller tijden. Wat een prachtig ontwerp. Ik spotte hem op de beurs in Milaan dit voorjaar en werd er stil van. De patronen die tevoorschijn komen door de verschillende lagen maken hem voor mij magisch. Nog even een aantal jaren sparen…

De Meshmatics Chandelier hanglamp is verkrijgbaar bij Flinders voor € 2.929,41

Bekijk de hanglamp op Flinders

Volgende maand kom ik met wat goedkoper geprijsde favorieten, beloofd!

Laat een reactie achter