Sinterklaas sferen in huis

Sinterklaas sferen in huis

Sinterklaas is in het land! De pepernoten liggen al weer een tijdje in de winkels, misschien heb je al met vrienden of familie lootjes getrokken en heb je al een verlanglijstje gemaakt. Jaja,  over een kleine maand is het weer zo ver: pakjesavond.

Als kind (oké nog steeds…) vond ik  de versieringen in de dorpen en steden altijd zo mooi. Sfeervolle straatverlichting en etalages vol pakjes en snoepgoed. Thuis kun je natuurlijk ook je huis in sinterklaas sferen brengen. Maar hoe doe je dit op een  stijlvolle manier en dat de kinderen het ook mooi vinden?

Slingers

Op dit moment zie je slingers in vele soorten en maten die niet alleen met verjaardagen te gebruiken zijn. Ga voor een leuke slinger met tekst. Waar je altijd goed mee zit is een zin uit een sinterklaasliedje.

Sinterklaas slingers

Sinterklaas in huis

Raamdecoratie

Helemaal van nu: handlettering. Als je dit zelf goed kunt ga dan aan de slag op je raam! Ben je hier minder goed in maar kan je wel mooi tekenen ga dan voor alleen een Sinterklaas raamtekening.

Handlettering Sinterklaas

Sinterklaas raamdecoratie

Accessoires

Je kunt natuurlijk ook door je hele huis heen wat accessoires plaatsen in sinterklaas sferen. Plaats bijvoorbeeld kaarsen en snoepgoed op een creatieve manier of een leuke print aan de muur.

Sinterklaas kussen

Sinterklaas decoratie

Sinterklaas posters

Sinterklaas handlettering

Hebben jullie je huis al in sinterklaas sferen?

Bronnen: vanmarielbijdeb.blogspotzinkenzobijdeb.blogspotfantasticmomsfammepinterest,bijdeb.blogspot en belovings.

Laat een reactie achter