Win een Wijnpaal tijdens oktober Woonmaand

Woontrendz winactie wijnpaal

Wellicht ben je de Wijnpaal hier al tegengekomen. Zo niet, dan heb je iets gemist…! Deze design Wijnpaal is namelijk ontzettend populair, ook bij onze volgers.

Wijnpaal winactie in de maand oktober

Mis dit bericht in ieder geval niet… In de oktober Woonmaand 2014 mogen wij één zo’n supertrendy wijnrek van Wijnpaal.com ter waarde van minimaal €299,- weggeven aan de bezoekers en volgers van Woontrendz. Direct weten hoe? Klik hier voor de instructies

De uitvoering die je deze maand via Woontrendz kunt winnen is een dubbelzijdige Wijnpaal, netjes afgelakt, die van vloer tot plafond reikt. De paal is beschikbaar in verschillende hoogtes en past daardoor in elk interieur. Ook in dat van jou dus!

Een voorbeeld van dit stijlvolle wijnrek, dat jij kunt winnen, is te zien in onderstaande afbeelding. De paal die wij mogen weggeven is ook geverfd en afgelakt.

Wijnpaal detail

Wat een sfeermaker hè? Vinden wij ook! Past deze wijnpaal in jouw woonkamer of keuken, doe dan mee aan deze unieke winactie, die duurt tot en met 31 oktober 2014. Hieronder lees je hoe!

Wil jij kans maken op deze trendy Wijnpaal? Doe mee!

Meedoen is echt heel erg eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is je Facebook-account en een beetje creativiteit. Neem deel aan de actie door twee simpele stappen te doorlopen. Dit is wat je moet doen:

Stap 1 – Like de Woontrendz-pagina op Facebook

Klik hieronder op ‘Vind ik leuk’ in de Facebook-box:

Je kunt ook naar onze onze Facebook-pagina navigeren en daar op ‘Vind ik leuk’ klikken.

Aan jou de keuze!

Stap 2 – Laat op Facebook weten waarom jij moet winnen

Dit is het creatieve deel. Laat ons op Facebook weten waarom jij deze Wijnpaal moet winnen. Dit kun je doen door te reageren op het Facebook-bericht dat bij de winactie hoort. Klik hier om er naar toe te gaan!

En dan wachten maar…

De winnaar wordt in de eerste week van november 2014 bekend gemaakt. Ben jij de winnaar, dan hoor je dit van ons middels een privébericht via Facebook.

Wijnpaal niet gewonnen? Niet getreurd

Je kunt er natuurlijk ook zelf één aanschaffen en dit kan al vanaf €299,-.

Bestel je eigen Wijnpaal via wijnpaal.com

Meer informatie over de Wijnpaal?

De Wijnpaal is beschikbaar in diverse uitvoeringen en formaten en kan 20 wijnflessen dragen. De wijnpaal benut de volledige ruimte tussen plafond en vloer. Naast het verschil in formaat en uitvoering, heb je ook nog de keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen (zoals hoogglans). Voldoende mogelijkheden dus voor verschillende woonruimtes en woonstijlen!

Wil je meer weten en nog meer foto’s zien? Bekijk dan het artikel dat we vorig jaar hebben geschreven over de design Wijnpaal.

2 reacties op “Win een Wijnpaal tijdens oktober Woonmaand

Laat een reactie achter