Woontrends interieur en tuin 2017

Wil je er in 2017 zowel met je interieur als met je tuin helemaal bij horen? Zorg dan dat je deze woontrends in huis haalt. Hieronder voor elke ruimte van je huis een trend van 2017!

Woonkamer: Grijs & Roze

Grijs was in 2016 al een van de trendkleuren. Ook in 2017 is deze kleur nog steeds trending. Je ziet deze kleur in verschillende tinten terugkomen en in 2017 wordt daar de pastelkleur roze aan toegevoegd.

Woonkamer grijs en roze

Je woonkamer krijgt een stoere look met bijvoorbeeld een grijze muur, of met een grijs vloerkleed. En je maakt de kamer wat romantischer met de toevoeging van roze. Plaats bijvoorbeeld roze kussens op je grijze bank. En ben je zat van roze? Dan kun je eenvoudig overgaan naar een andere kleur, je hoeft dan enkel je accessoires te vervangen!

Keuken: Hout & beton

Kies voor een betonnen werkblad, in combinatie met hout. Zo krijgt de keuken een luxe én warme uitstraling. Je kunt dit combineren met een donkergrijze keuken om het zo tot één geheel te maken. Om de keuken licht te houden, is het advies om te kiezen voor een lichte vloer. Deze luxe, warme keuken is dé keukentrend van 2017!

Keuken met beton en hout

Slaapkamer: verschillende materialen en veel kussens

In de slaapkamer is de trend van 2017 het gebruik van verschillende materialen. Dit kun je doen door gebruik te maken van verschillende soorten kussens, of door het gebruik van een sprei of laken van een ander materiaal. Ook je bed vol leggen met kussens is een trend die in 2017 terugkomt.

Slaapkamer pasteltinten en verschillende materialen

Badkamer: tegels

Hout is een trend die we in 2017 in eigenlijk elk vertrek van het huis zien terugkomen. Zo ook in de badkamer. Combineer het hout met grijs voor een warme look. Grote grijze tegels laten je badkamer langer lijken. Gebruik ook andere natuurlijke materialen, zoals marmer. De combinatie van hout, marmer en grijs geven jou een moderne badkamer!

Badkamer grijs en hout

Tuin: Loungeset en loungestoel

Heerlijke avonden genieten in je tuin. Dat kan met een mooie loungeset. Kies voor ruime banken, waar je gezellig met vrienden en familie op kunt genieten. Hout is het materiaal van 2017 en dit zie je ook in de loungesets terugkomen. Combineer je loungeset met een mooie loungestoel voor een romantische sfeer op je terras!

Loungeset en loungestoel

Wil je jouw interieur en tuin inrichten volgens de laatste trends van 2017? Gebruik dan zeker hout in je interieur en combinatie met grijs. Deze combinatie zien we in elke ruimte terug. Welke ruimte ga jij een inrichten volgens deze trends van 2017?

Foto bronnen: Leonardo.tv, Hannablackmorephotography, Idealhome, Lovingit.pl

Laat een reactie achter