4x Inspiratie voor een nieuwe loungestoel buiten

Loungestoel buiten

Heerlijk in de tuin zitten, op het dakterras of op het balkon. Dat is een van de eerste dingen die wij doen zodra het zonnetje weer tevoorschijn komt. Met een goede loungestoel wordt dit nog meer genieten en ontspannen. Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat het tijd wordt om de tuin, het dakterras of het balkon weer voorjaar- en zomerproof te maken!

Wat is een loungestoel voor buiten?

Een loungestoel voor buiten is een stoel waarin je lekker weg kunt zakken. Een stoel die comfort en gemak biedt. Qua materiaal zijn de loungestoelen voor buiten gemaakt van weerbestendig materiaal. Zo kom je stoelen tegen met teak hout, aluminium en kunststof. Ook kun je kiezen voor een stoffen loungestoel, waarvan de stof dan wel speciaal voor buiten geschikt is.

Afhankelijk van je smaak, vind je qua model ook diverse mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een model passend bij een loungehoek. Maar wil je juist een eye-catcher van jouw heerlijke loungestoel maken, kies dan voor een bijzonder exemplaar. Denk eens aan een hang loungestoel voor buiten op je terras!

4x inspiratie voor een nieuwe buiten loungestoel

Omdat het voorjaar eraan zit te komen, ben ik voor jou op zoek gegaan naar leuke inspiratie voor een nieuwe loungestoel. Ik heb hiervoor de website van Tuinmeubelshop.nl gebruikt. De onderstaande 4 modellen vind ik alle 4 bijzonder mooi! Ik houd van de combinatie van hout en grijs: natuurlijke materialen en natuurlijke kleuren.

Maar ook de moderne versie van de stoel voor buiten vind ik erg mooi. Zo wordt je zithoek eens een keer wat anders ingericht dan met de ‘standaard’ loungesets die we inmiddels allemaal wel kennen.

Loungestoelen voor buiten

cocoon naturel loungestoel buiten

Welk van deze 4 modellen spreekt jou het meest aan? Voor wat voor type loungestoel zou jij kiezen voor buiten in jouw tuin, op het dakterras of op je balkon?

Bron hoofdfoto: iStockphoto
Bron loungestoel foto’s: Tuinmeubelshop.nl

Laat een reactie achter