7 slaapkamers om bij weg te dromen

7 slaapkamers op bij weg te dromen

De slaapkamer is vaak een ruimte waar niet heel veel aandacht aan wordt besteed. Hier ben ik zelf ook wel een beetje schuldig aan helaas.

Zonde, want je brengt tenslotte één derde van je leven in de slaapkamer door!

Ik krijg na het zien van deze inspirerende slaapkamers weer zin om de slaapkamer opnieuw in te richten en te voorzien van nieuwe accessoires. Ik hoop dat ik jou met dit artikel ook aanzet om de slaapkamer eens onder handen te nemen!

Beddengoed

De slaapkamer kan je eenvoudig van sfeer en kleur voorzien door een mooi dekbedovertrek te gebruiken. Ideaal, want je kan meegaan met de verschillende trends en zo wisselen van accentkleur zonder dat je ingrijpende aanpassingen moet doen of de wand weer van een nieuw kleurtje hoeft te voorzien.

Het beddengoed van de hoofdfoto en de foto hieronder zijn van het merk Beddinghouse. Een trendy merk dat goed inspringt op de actuele trends. Zelf heb ik ook een aantal dekbedovertrekken van dit merk en die bevallen uitstekend!

Beddinghouse Sada Sand

Decoratie en kussens

Een bed bomvol met mooie kussens. Een beeld dat je vaak ziet in perfect ingerichte slaapkamers. Het geeft het bed meer volume en maakt het er prachtig doen uitzoen. Maar al die kussens…

Ik moet toegeven dat ik het zelf te veel gedoe vind om iedere dag al die kussens van het bed te gooien voor het slapen gaan.

Een andere optie om sfeer toe te voegen is het toevoegen van een sprei. Hiermee maak je het beddengoed een stuk spannender en geef je er meer contrast aan. Een sprei kan je het beste toepassen op een effen dekbedovertrek en in dezelfde kleurtinten als de kussens en het beddengoed. Vooral lekker warm in de winter!

Met het gebruik van de juiste decoratie kom je een heel eind! Zo kan je bijvoorbeeld in een kleine slaapkamer een ladder toevoegen waar je je kleding, boeken en sprei overheen kunt hangen. En wat dacht je van een bloemetje op het nachtkastje!

Landelijke slaapkamer met aardetinten

Landelijke slaapkamer

vtwonen houten ladder

Matrassen en hoofdkussens

Een goed matras en hoofdkussen zijn van groot belang om uitgerust wakker te worden. Het merk Tempur is specialist in traagschuim matrassen en hoofdkussens. Het traagschuim zorgt ervoor dat je hele lichaam zich kan ontspannen. Het schijnt zelfs zo te zijn dat je met de kussens en matrassen van Tempur minder slaap nodig hebt!

Tempur experience Continental boxspring

Lekker slapen met Tempur

Je kent het vast wel, woelen en draaien in bed omdat je niet meer lekker ligt. Dit kan je voorkomen met de slaapsystemen van Tempur. Doordat je gehele lichaam goed wordt ondersteund door middel van het traagschuim worden de draai en woel bewegingen geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld. Op deze manier kunnen ze vervelende drukpunten verminderen. Geen gewoel meer in de nacht!

Het kan zelfs helpen bij snurk- en slaapproblemen.

Kortom, voldoende voordelen om het zelf eens te ervaren. Bij Berden.nl hebben ze een uitgebreid assortiment van het merk Tempur.

Bronnen: vtwonen, Berden.nl, Mart Kleppe en Beddinghouse

Laat een reactie achter