Tuinmeubelen binnenshuis? Jazeker!

Tuinmeubelen binnenshuis? Jazeker

Nu de temperatuur afneemt en de dagen donkerder worden, zijn tuinmeubelen waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Wist je dat tuinmeubelen niet alleen geschikt zijn voor de tuin?

Binnenshuis komen ze ook erg goed tot hun recht.

Ontdek in deze blog hoe jij je interieur een nieuwe look kan geven met tuinmeubelen voor binnen.

Hippe hangstoel

Dé tuintrend van afgelopen zomer was de hangstoel. Deze ontzettend hippe stoel is licht van gewicht en daardoor eenvoudig naar binnen te verplaatsen. Met een hangstoel creëer je in je slaapkamer een knus hoekje om je terug te trekken voor een goed boek. Ook vele woonkamers zijn al verrijkt met een hangstoel.

Voeg een aantal sierkussens toe in de kleuren van jouw woonkamer en zo past de hangstoel er helemaal thuis. Naast dat het erg trendy staat, heb je tevens een extra sfeervolle zitplaats gevormd.

Hangstoel voor binnen

Bekijk meer hangstoel inspiratie

Houd jij ook van hout?

Houten tuinmeubelen zijn er in allerlei soorten en maten. Kies voor hout om de natuur binnenshuis te halen. Een leuk, houten bankje in huis geeft een warme, natuurlijke uitstraling. In de keuken zou een houten tuintafel zeker niet misstaan.

Ga je voor een stoere uitstraling? Ontdek dan de tuinmeubelen van ROUGH. Deze teakhouten meubelen hebben een puur en robuust uiterlijk en zijn voor iedere woonstijl praktisch.

Eettafel van hout

Retro-look

In de tuin zie je steeds vaker eigentijdse stoelen voorbij komen met een retro-look. Dit zijn stoelen gemaakt van kunststof vlechtwerk, ook wel wicker genoemd. Deze retro stoelen lenen zich perfect voor gebruik in huis. Bij een vintage woonstijl mag wicker dan ook niet ontbreken.

Het is leuk om in de woonkamer een hoekje in te richten met twee stoelen zoals op de foto! Heb je ook al eens gedacht om deze designvolle stoelen aan de eettafel te plaatsen? Ze stralen een vintage design uit en zitten ook nog eens erg lekker.

Retro rieten tuinstoelen

Een tafeltje voor erbij

In veel huiskamers is de salontafel verdwenen en zie je nu meerdere bijzettafels staan. Deze trend is erg leuk, omdat je in iedere woonstijl eindeloos kunt combineren. Hout, aluminium, vierkant, rond, waar kies jij voor? Gewone bijzettafels voor binnen kunnen soms fragiel zijn, daarom zijn bijzettafels voor de tuin ideaal voor binnen.

Deze zijn ontworpen voor buiten en kunnen wel tegen een stootje. De duurzaamheid van tuinmeubelen is dan ook van toegevoegde waarde voor jouw interieur. En, ben je overtuigd? Kunnen tuinmeubelen ook binnenshuis? Jazeker! Ontdek nog meer tuinmeubelen voor binnen voor de juiste sfeer die bij jou past.

Tuinmeubelen binnen

Laat een reactie achter