Aanbieders van vloerkleden drukker dan ooit

Woonkamer met vloerkleed

Het herfstweer komt er weer aan in Nederland en dat betekent dat het tijd is om het huis weer gezellig warm en knus te maken. Steeds vaker zien wij PVC vloeren en laminaat terug in het interieur in plaats van de vloerbedekking van vroeger. Deze verschuiving heeft te maken met trends, maar ook met onze veranderde levensstijl.

Een gladde vloer

Wij hebben het altijd ‘druk’ en dus hebben wij minder tijd voor het schoonmaken en onderhoud. Een PVC vloer of laminaatvloer is veel makkelijker te onderhouden en schoon te maken dan tapijt. Daarnaast is het ook nog eens duurzamer. Kortom, genoeg voordelen en redenen waarom wij tegenwoordig bijna allemaal een gladde vloer in ons huis hebben.

Maar nu komen de koudere dagen er weer langzaam aan. Zo’n gladde vloer heeft als nadeel dat deze minder warmte geeft dan bijvoorbeeld vloerbedekking. Dit is dan ook dé reden dat steeds meer mensen een vloerkleed aan hun interieur toevoegen.

Online vloerkleed kopen: hoge kwaliteit tegen een lage prijs!

Het kopen van een vloerkleed gaat al lang niet enkel meer in de winkel, ook webwinkels, zoals Webkarpet, hebben het drukker dan ooit. Webkarpet bijvoorbeeld levert binnen één dag, rechtstreeks vanuit de fabriek. Door deze rechtstreekse samenwerking kunnen zij hoge kwaliteit vloerkleden leveren tegen een lage prijs! Hierdoor is ze inmiddels de grootste online vloerkledenwinkel van Nederland.

Ronde vloerkleden van Webkarpet

Ook een onderhoudsvrije vloer?

Heb jij nog geen onderhoudsvrije vloer, of ben je toe aan een nieuwe? Een PVC vloer is duurzaam en heeft een hoge slijtageweerstand. Daarnaast is het dus enorm makkelijk schoon te maken en gaat de vloer lang mee. Een voordeel van een PVC vloer ten opzichte van laminaat is dat je veel minder loopgeluid hebt. En je kunt dit type vloer ook nog eens uitstekend combineren met vloerverwarming.

Heb ik je interesse gewekt? Kijk dan eens bij de PVC vloeren van Fredparket. Zij geven je advies op maat en hebben een zeer groot assortiment. Zo is er altijd wel een mooie én goede PVC vloer voor jouw interieur!

Bron foto’s: iStockphoto & Webkarpet

Een reactie op “Aanbieders van vloerkleden drukker dan ooit

  1. Tamara zegt:

    Nou mee eens ook hoor. Wij hebben ook een mooi vloerkleed gekocht. Naast dat het knus staat is het ook heerlijk aan je voeten. De woonkamer krijgt er ook meteen een boost van.

Laat een reactie achter