De leukste vintage vloerkleden

De leukste vintage vloerkleden

Of je nu van een modern, Scandinavisch of eclectisch interieur houdt. Vintage past eigenlijk overal bij. Dat zie je ook terug in vloerkleden. Dit is een ideaal product om je interieur een andere twist te geven. Ik laat je hieronder de mooiste vintage vloerkleden zien. En hoe je deze kunt toepassen in jouw interieur.

Vintage vloerkleed in modern interieur

Meestal wordt er bij een modern interieur niet zo snel gedacht aan een vintage vloerkleed. Echter gaat dit juist heel goed samen. Het geeft een modern interieur net even dat beetje meer warmte.

Vloerkleden kunnen ook heel goed onder een eettafel als je de ruimte hebt!

Je denkt misschien aan drukke prints en patchworks, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Wil je het iets rustiger houden? Dan kan je ook kiezen voor een vintage vloerkleed met een rustige effen uitstraling.

Vintage vloerkleed in moderne eethoek

Vintage vloerkleed in modern interieur

In Scandinavische woonstijl

Dit is misschien wel de meest populaire woonstijl op het moment. De Scandinavische woonstijl kenmerkt zich door lichte en zachte kleuren met hout gecombineerd. De meubels zijn veelal galant en verfijnd ontworpen. Niet voor niets dat er veel bekende ontwerpers uit Scandinavische landen komen.

Vintage vloerkleed in Scandinavische woonstijl

Vloerkleed onder eettafel

Ton sur Ton in je interieur

Wat we tegenwoordig veel zien is het gebruik van de zogenoemde ton-sur-ton (tint op tint) kleuren in het interieur. Dit betekent niets minder dan kleuren binnen hetzelfde kleurpallet. Een goed voorbeeld hiervan vind je hieronder. Je vloerkleed hierop aanpassen maakt het helemaal af zoals hieronder is gedaan met de verschillende groentinten.

Ton sur ton interieur met bijpassend vloerkleed

De vloerkleden specialist Tapeso heeft een groot assortiment vloerkleden tegen een gunstige prijs. De vloerkleden zijn in veel verschillende prints, kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Ben je dus op zoek naar een vloerkleed, dan vind je hier beslist wat je zoekt. Ik ben benieuwd of ik je heb kunnen overtuigen met een vintage vloerkleed in je interieur!

4 reacties op “De leukste vintage vloerkleden

  1. Birgit zegt:

    Wat een mooie vloerkleden! Zelf vind ik dat ieder huis een vloerkleed moet hebben in de woonkamer. Het geeft extra warmte en sfeer in huis vind ik! Hoe zien jullie dat?

Laat een reactie achter