April favorieten van Hiske 2017

April favorieten van Hiske 2017

In deze rubriek ga ik op zoek naar mijn favoriete woonitems die passen bij de tijd van het jaar en de laatste woontrends. Ik hoop je met mijn favorieten te kunnen inspireren.

De lente is begonnen en dat betekent weer volop naar buiten en de tuin in. Heerlijk om weer bezig te kunnen in de tuin. Helaas beschikken wij zelf niet over een tuin maar over een balkon. Deze moet nog opgeknapt worden, maar ik kan niet wachten om hem leuk in te richten zodat we heerlijk buiten kunnen zitten.

April favorieten van Hiske

Exotan bamboo tuinbank

Een must voor de liefhebber van de botanische woonstijl. Deze tuinbank van bamboo is betaalbaar en voldoet helemaal aan de nieuwste trends.

De Exotan tuinbank is verkrijgbaar bij Fonq voor €395,-

Bekijk de bamboo tuinbank op Fonq

Euphorbia Erytrea Plant

Waarschijnlijk dacht je net als ik dat dit een cactus is. Niets is minder waar, het is namelijk een stevige vetplant. Een perfecte plant voor mensen zonder groene vingers. Hij heeft namelijk weinig water nodig.

Deze plant is verkrijgbaar bij Fonq voor €75,-

Bekijk de plant op Fonq

Tuinvoerkleed

Ik kijk er sinds vorig jaar niet meer raar van op, tuinkleden als decoratie. Zelf heb ik er in mijn vorige huis één gekocht om de lelijke betonnen vloertegels te verbergen. Handig dus om op een eenvoudige manier je tuintegels te verbergen en de boel op te vrolijken. En hij is gemaakt van kunststof, dus hij is bestendig tegen regen.

Dit vloerkleed is verkrijgbaar bij vtwonen voor €252,-

Bekijk het vloerkleed op vtwonen

Partysnoer LED

Een mooi ingerichte tuin of goed gestyled balkon mag ook in het donker gezien worden! En hoe fijn is het om nog gezellig buiten te kunnen zitten met dit sfeerlicht.

Het snoer is verkrijgbaar in verschillende lengtes bij Fonq vanaf €43,95

Bekijk het partysnoer op Fonq

Barbecook Rookoven

Niets lekkerder dan eten in de buitenlucht. Dat wordt een feestje met deze Barbecook rookoven. Door het eten te roken krijgt het een authentieke rooksmaak. En er komt geen vet aan te pas! Een gezonde manier om vlees, vis en groenten klaar te maken.

De Barbecook rookoven is verkrijgbaar bij Fonq voor €100,75

Bekijk de Barbecook rookoven op Fonq

Ik ben benieuwd of jij al bezig bent met de tuin en je nog goede tips hebt voor de inrichten van een klein en smal balkon.

Laat een reactie achter