Maart favorieten van Hiske 2017

Maart favorieten van Hiske 2017

In deze rubriek ga ik op zoek naar mijn favoriete woonitems die passen bij de tijd van het jaar en de laatste woontrends. Ik hoop je met mijn favorieten te kunnen inspireren.

De maand maart is al bijna voorbij… Vanwege de wintersport vakantie en verbouwing ben ik iet wat laat met mijn post dit keer. Maar goed, beter laat dan nooit:). Het is tenslotte nog nét maart. Omdat we zelf druk bezig zijn met het inrichten van de hal en de daarbij behorende accessoires nodig hebben heb ik de favorieten van maart hierop afgestemd. De hal is tenslotte de eerste indruk die mensen krijgen van je huis en woonstijl als ze de drempel overstappen. Best een belangrijke ruimte dus, die vaak niet zoveel aandacht krijgt als hij verdient.

Maart favorieten van Hiske

Kapstok Muuto Dots

Deze wandhaken vind ik echt te gek. Niet alleen leuk als praktische kapstok, maar ook een decoratief item waar je je mooiste kledingstukken, sieraden of accessoires aan kunt ophangen.

De Muuto Dots zijn verkrijgbaar bij Flinders voor €99,50

Bekijk de Muuto Dots op Flinders

Plafondlamp spots Zuiver Dice 2

Plafondlampen vind ik altijd erg moeilijk. Meestal zijn het van die suffe plafonnière met glazen halve bollen die je bij iedere bouwmarkt wel kunt kopen. Zelf vind ik het prettig om licht goed te kunnen richten op iets dat je extra wilt laten uitspringen in de hal. En daarnaast moet je rekening houden met de afmeting van de lamp in verband met de sta hoogte.

De Zuiver Dice spots zijn  verkrijgbaar bij MisterDesign voor €279,-

Bekijk de Zuiver spots op MisterDesign

Deurmat Lene Bjerre Hyria

Hoe schattig is deze deurmat. Het is net een tapijtje met franjes. Het is natuurlijk wel belangrijk dat niet al het vuil van buiten naar binnen loopt. Dus een goede deurmat is een must! En deze hoeven echt niet saai en standaard te zijn, bewijst dit model. En hij is nog duurzaam ook.

Deze jute deurmat is verkrijgbaar bij vtwonen voor €42,99

Bekijk de jute deurmat op vtwonen

Opbergmand zwart

Een mand om je handschoenen en andere winteraccessoires op te bergen mag natuurlijk niet ontbreken. De lente is begonnen, dus deze kunnen mooi opgeborgen worden in deze mand van jute.

Deze IB Laursen mand van zwart jute is verkrijgbaar bij vtwonen voor €32,99

Bekijk de jute mand op vtwonen

Behang van Cole & Son Jungle behang

Omdat de hal vaak een kleine ruimte is ben je niet snel geneigd om een gewaagd behang op de muur te plakken. Maar weet je dat dit juist voor een klein oppervlak heel goed kan uitpakken. Dit behang van Cole & Son past ook nog eens goed bij de botanische trend die we dit jaar veel zien.

Het Jungle behang van Cole & Son is verkrijgbaar bij MisterDesign voor €134,-

Bekijk het Jungle behang op MisterDesign

Ik ben erg benieuwd of je geïnspireerd bent door mijn favorieten van de maand maart. Laat het me gerust weten in een reactie hieronder. Dat mag natuurlijk ook als je het helemaal niet met mijn favorieten eens bent:).

Laat een reactie achter