Badkamertrends 2018

De badkamertrends 2018

De tijd vliegt voorbij en het is alweer november. Hoogste tijd om alvast vooruit te blikken naar de badkamertrends van 2018.

Visgraat tegels

De visgraat vloer zien we al veel in woonkamers op de vloer. Dé nieuwe trend is om deze toe te passen aan de wand. Dit kan door middel van tegels in visgraat patroon worden aangebracht. Hieronder zie je hoe dit is toegepast in een badkamer met een zwart stalen douchecabine.

Visgraat tegels in de badkamer - Woontrendz

Luxe badkamer met zwart

Deze luxe badkamer met zwarttinten en een minimalistisch design geeft je dat echte hotel gevoel. Zwart tinten kan je toevoegen in accessoires zoals kranen en de douchekop. In 2018 zien we ook steeds meer kozijnen in het zwart.

Een hoteluitstraling in huis, wie wil dat nou niet?

Zwart in combinatie met wit, grijs en hout geeft een warme uitstraling aan je badkamer.

Luxe badkamer met zwart

Decoratie aan de wand

De inrichting van je badkamer bepaald voor een groot deel ook de sfeer. Waarin er vroeger weinig decoratie werd toegevoegd en de badkamer vooral praktisch moest zijn wordt er tegenwoordig goed nagedacht over de styling. Hieronder zie je een groot gewei aan de wand hangen boven het ligbad. Dit grote gebaar maakt deze badkamer echt uniek.

Badkamer met gewei aan de muur

Badkameraccessoires

Hippe badkameraccessoires zijn er in 2018 gelukkig in overvloed! Zo heeft het merk Meraki mooie handzepen die op het badkamermeubel gezien mogen worden. Ook zijn de spiegels in steeds meer uitvoeringen verkrijgbaar waardoor je badkamer nét even wat luxer en origineler oogt. Het hoeft in 2018 echt niet allemaal in dezelfde meubelserie uitgevoerd te worden. Mix en match er dus rustig op los. Je vindt bij badkamerdepot genoeg inspirerende badkamermeubelen.

Badkamer accessoires

Ik hoop dat ik je alvast een voorproefje heb kunnen geven wat de badkamertrends van 2018 zullen gaan worden. Uiteraard zijn er ook een heleboel trends uit 2017 die nog wel even blijven bestaan. De marmer en goud trend zien we nog altijd voorbijkomen en de houten badkamermeubelen zijn ook nog niet passé. Kortom er is volop keuze voor iedere woonsmaak.

Kijk dus ook nog even naar mijn blog over de badkamertrends van 2017. Wie weet doe je daar nog verdere inspiratie op.

Bronnen: Pinterest en My design agenda

10 reacties op “Badkamertrends 2018

Laat een reactie achter