Binnenkijken bij Lindy en Pieter

Binnenkijken bij Lindy - woonkamer - Woontrendz

In het Zeeuwse Krabbendijke woont Lindy met haar man Pieter en haar dochters Floor, Sam en Noa. Dit huis met een mix van verschillende stijlen kwamen we tegen op Instagram en viel direct op. Een frisse basis, met lichte tinten die veel weg hebben van de Scandinavische woonstijl, Oosterse en vintage accessoires, gemixt met groen.

Dat Lindy en Pieter handig zijn valt direct op! Geknoopte macramé hangers, zelf gemaakte houten meubels en een prachtig speelhuisje laten zien dat deze twee niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en geen project uit de weg gaan.

De passie voor interieur zet Lindy door in haar eigen bedrijf InhouseVision. Waar je bij haar terecht kan voor interieuradvies en inkoopbegeleiding. En wil je die leuke macramé hangers en zentangles zelf maken? Dan kan je één van haar workshops volgen voor de leukste DIY projecten.

Binnenkijken bij Lindy - macramé - Woontrendz

Binnenkijken bij Lindy - woonkamer - Woontrendz

Nieuwbouwhuis of opknapper?

Lindy: grove materialen zoals jute linnen en haakwerk maken een wit interieur juist levendig.

Het nieuwbouwhuis van Lindy en Pieter is helemaal eigen gemaakt en ziet er fantastisch uit. Toch blijft Lindy dromen om een oude sfeervolle woning samen met haar man op te knappen.

Super praktisch met kinderen een nieuwbouwhuis, maar die authentieke details heeft het huis helaas niet.

Binnenkijken bij Lindy - Woontrendz

Binnenkijken bij Lindy - herfstdeocratie - Woontrendz

Meubels met een verhaal

Af en toe vind je van die leuke unieke dingen op de rommelmarkt. Zoals deze trolley uit de jaren 60.

Zulke vondsten maken het een huis persoonlijk en uniek.

De rotan stoel aan de eettafel is één van Lindy’s favorieten en is een gescoord bij de kringloopwinkel. Het gevoel blijft ook fantastisch om een pareltje te vinden voor een prikkie.

Binnenkijken bij Lindy - keuken trolley - Woontrendz

Binnenkijken bij Lindy - Keuken - Woontrendz

Klussen en DIY

Zoals ik al had gezien is dit stel ontzettend handig. En zo vertelt Lindy me dat ze het geluk heeft dat haar man alles wel prima vindt wat er in huis wordt veranderd of toegevoegd. Hartstikke fijn voor zo’n interieurfreak als Lindy. Samen maken ze de plannen voor een nieuwe klus. De uitvoering laat Lindy aan Pieter over. Terwijl ze zelf wel voor de afwerking zorgt. Schilderen en behangen neemt ze gewoon voor haar rekening.

Woontrendz Binnenkijken bij Lindy

Kinderkamers

De kamers van de meiden Floor, Sam en Noa zijn goed gestyled. Ook hier zie je een mix van oude en nieuwe spulletjes. Echte meisjes kamers, maar met een stoere industriële twist.

Binnenkijken bij Lindy - kinderkamer - Woontrendz

Binnenkijken bij Lindy - Kinderkamer bureau - Woontrendz

Binnenkijken bij Lindy - Kinderkamer - Woontrendz

Slaapkamer

De slaapkamer van Lindy en Pieter verandert geregeld. Nu hangt er boven het bed een rustieke fotoprint van een bos. Ook hier hangt macramé en zie je de liefde voor planten terug.

Binnenkijken bij Lindy - slaapkamer - Woontrendz

Herfst in de tuin

Gelukkig scheen de zon toen ik bij Lindy binnenstapte. Sterker nog, het was een fantastische warme herfstdag. Blij toe, want de foto’s op Instagram van de tuin zagen er zo tof uit dat ik hier graag een plaatje wilde schieten. En dochter Noa laat me met trots het droom speelhuisje zien waar ze heerlijk in kunnen spelen. Het huisje heeft zelfs zijn eigen deurbel. Welk kind droomt er niet van zo’n sprookjesachtig huisje.

Binnenkijken bij Lindy - tuin - Woontrendz

Binnenkijken bij Lindy - Tuinhuis - Woontrendz

Volg Lindy op Instagram

Volg jij Lindy al op Instagram? Ze heeft een feed om jaloers op te zijn en post regelmatig nieuwe DIY klusjes. Je kunt haar vinden onder de naam @lindy_degraaf.

#woontrendzwaardig?

Heb jij net als Lindy en Pieter een #woontrendzwaardig huis? Laat het ons weten en wie weet komen wij binnenkort bij jou binnenkijken. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen met jouw interieur foto’s of gebruik de hastag #woontrendzwaardig op Instragram onder de foto’s van jouw huis.

Fotografie: Hiske Ligtenberg – Woontrendz

Laat een reactie achter