Bouwmaterialen in het zicht

Bouwmaterialen in het zicht

We zien het al een tijdje voorbijkomen: underlayment in je interieur. Niet voor niets blijft underlayment een populair materiaal voor zelfmaakprojecten: het is betaalbaar, makkelijk te verwerken en ziet er ook nog eens mooi uit.

Op naar de bouwmarkt

De zoektocht naar het ideale meubel zou behalve in een woonwinkel dus ook kunnen eindigen in de bouwmarkt! Ik spoor graag aan tot zelf maken, want: je meubel maak je precies zoals jij het wilt. Je kiest zelf je favoriete kleur en materiaal, maakt het precies op maat voor jouw interieur en het voldoet ook nog eens aan alle punten van je wensenlijstje. Maar misschien wel minstens zo belangrijk (en leuk): dat heb je maar mooi even zelf gemaakt!

Zelfmaken: het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Doe het zelf plywood

Ben je zelf handig of ken je iemand die dat is, denk dan zeker eens na over een zelfmaakmeubel in huis. Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn om te kunnen passen binnen jouw wensen. Maar bovenal: het kan ook prima in een klein budget. Binnen de huidige interieurtrends mogen bouwmaterialen weer gezien worden. Dit geeft niet alleen een stoere uitstraling aan je interieur, het is ook fijn voor je portemonnee. Grote platen underlayment vind je voor weinig geld bij de bouwmarkt en laat je gemakkelijk op maat zagen. Met een beetje handigheid heb je in een korte tijd een zelfgemaakte eye-catcher in huis.

Boekenkast op maat

DIY wanddecoratie

Dressoir van hout

Vakkenkast maken

Ik geef je graag wat inspiratie voor een mooie wand, vloer, kast of tafel. En heb je misschien zelf al een mooi diy-project in underlayment gemaakt? Deel het met ons!

Bronnen: Desire to inspire, vtwonen, Kamer 26, Karwei, vtwonen en vtwonen

2 reacties op “Bouwmaterialen in het zicht

Laat een reactie achter