Click PVC en laminaat: gratis gelegd en makkelijk in onderhoud 

Woontrendz laminaat of tapijt

Wanneer het op vloeren aankomt heb je altijd meer dan genoeg keuze. Iedereen die op zoek is naar vloeren met een hoogwaardige uitstraling komt uit op laminaat of click PVC. Deze vloeren hebben als voordeel dat ze makkelijk te onderhouden zijn. Stof is in een mum van tijd verwijderd en kwalitatieve vloeren zijn bovendien bestand tegen water.

Daarnaast is het tegenwoordig een stuk makkelijker om deze vloeren te leggen vanwege hun handige kliksysteem. Al is dat natuurlijk niet nodig wanneer het laminaat gratis gelegd wordt. In dat geval laat jij de expert gewoon aan het werk gaan, zodat je een prachtig afgewerkte vloer van laminaat of PVC hebt. 

Laminaat of click PVC

Het zijn allebei kwalitatieve vloeren die een luxe uitstraling hebben, maar wat is het verschil tussen laminaat en click PVC? Het grootste onderscheid zit hem in het materiaal van de vloeren. PVC vloeren bestaan voornamelijk uit kunststof, terwijl laminaat is opgebouwd uit allerlei verschillende laagjes. Beide vloeren hebben hun eigen voordelen.

Laminaat

De voordelen van laminaat: 

  • Kan gelegd worden op een minder vlakke ondergrond
  • Makkelijk in onderhoud
  • Krasbestendig

De voordelen van click PVC: 

  • Geluidsdempend
  • Makkelijk in onderhoud
  • Krasbestendig
  • Gemakkelijk te combineren met vloerverwarming

Er is voor iedere woonsituatie wel een geschikte vloer te vinden. Laat je daarom adviseren door een expert zoals Woonwinkel Tapijt & Laminaat Direct. Zij hanteren complete prijzen en dankzij hun service wordt al het laminaat gratis gelegd. 

Laminaat in alle stijlen en kleuren 

Er is een laminaatsoort voor iedere woning. Het maakt niet uit wat je persoonlijke stijl of smaak is, want deze vloeren worden namelijk in talloze kleuren gemaakt. Het is dus ontzettend eenvoudig om de vloer helemaal aan te passen aan jouw interieur.

Zo kan je voor een koele donkere kleur kiezen, maar lichte warme kleuren horen ook bij de mogelijkheden. Daarnaast is het maar al te leuk om de vloer in een speciaal patroon te laten leggen. Zo is een visgraatpatroon tegenwoordig helemaal in. Deze vloeren zorgen voor een speels element in je woning, maar dan zonder al te veel op te vallen. 

PVC in de slaapkamer

Hoe zit het met de prijs? 

Veel mensen denken bij een laminaat of PVC vloer aan een hoog prijskaartje. Natuurlijk betaal je wel voor kwaliteit, maar daar hoeft niet altijd een extreem hoge prijs tegenover te staan. Zo zijn er bedrijven die simpele en duidelijke prijsafspraken maken, waarbij je niet alleen betaalt voor het laminaat, maar ook voor de ondervloer en plakplinten. Ook wordt het laminaat gratis gelegd. Het grote voordeel van dit soort complete prijzen is dat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Zo wordt bij Woonwinkel Tapijt & Laminaat Direct al het laminaat gratis gelegd en betaal je ook een vaste prijs voor al het click PVC. Dat maakt het uitzoeken van een nieuwe vloer een stuk eenvoudiger!

Laat een reactie achter