De eyecatcher voor de kerst: een plafond kerstboom!

De eyecatcher voor de kerst: een plafond kerstboom!

Wil je een echte eyecatcher kerstboom in je woonkamer? Kies dan voor een plafond kerstboom! Iedereen zal verbaast staan wanneer ze jouw woonkamer binnenlopen en een kerstboom aan het plafond zien hangen.

Hangende kerstboom aan het plafond

Wat is een plafond kerstboom?

Een plafond kerstboom is een kerstboom die ondersteboven aan het plafond hangt. De piek hangt dus naar beneden als het ware. Het idee schijnt ontstaan te zijn om te voorkomen dat kinderen en/of huisdieren de kerstversiering in de boom kapot maken. Naast dat het handig is voor het voorkomen dat de kerstversiering kapot gaat, bespaart het ook nog eens enorm veel ruimte in je woonkamer!

Zo’n kerstboom aan het plafond bespaart enorm veel ruimte!

Hoe maak je zo’n hangende kerstboom zelf?

Je kunt de kunstkerstboom op de kop hangen aan een haak in het plafond. Kies je voor een plafond kerstboom, dan moet je dus wel een haak in je plafond hebben of kunnen plaatsen. Het advies is om dit enkel met een kunstkerstboom te doen. Bij een echte kerstboom schijnen de naalden namelijk heel snel uit de boom te vallen.

Hangende kerstboom klassiek zilver

Zelf een hangende kerstboom kopen?

Wil je zelf zo’n eyecatcher in huis? Kies jouw plafond kerstboom hieronder:

Hangende kerstboom Scottsdale Tree

De kerstboom is 90 cm hoog. De takken zijn niet van echt te onderscheiden. Daarnaast kun je deze boom ook buiten hangen. Deze plafond kerstboom is exclusief verlichting.

Hangende kerstboom Scottsdale Tree  is verkrijgbaar bij Bol.com voor € 89,90

Bekijk de Scottsdale Tree op Bol.com

Ik ben benieuwd voor welke kerstboom jij kiest dit jaar? Ga je voor een echte kerstboom, houten kerstboom, kunst kerstboom of voor deze hangende plafond kerstboom? Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Bronnen: Centsational girlMy Domaine en Pinterest.

Laat een reactie achter