De leukste wooncadeaus (met hint)

In de tijd van het jaar dat we elkaar meer cadeautjes geven dan anders is het fijn om tips te krijgen. Niet voor iedereen weet je zomaar een leuk cadeau te verzinnen. Uiteraard is je uiteindelijke keuze afhankelijk van je budget. Maar met deze tips wordt het zeker eenvoudiger! Laten we je op een idee brengen.

Persoonlijk én functioneel

Hou je van een koud wijntje, maar krijg je bij die ene broer altijd een warme? Eerlijk is eerlijk, niets vervelender dan een drankje dat niet op temperatuur is. Tijd voor een hint! Koop je een gepersonaliseerde wijnkoeler, bijvoorbeeld met een leuke tekst erop? Dat maakt het extra speciaal. Afhankelijk van het budget doe je er ook nog een fles wijn bij. Grote kans dat die gepersonaliseerde wijnkoeler voortaan op tafel staat, als jij wijn komt drinken!

Gesorteerde rommel

Die zus die altijd een rommelige woonkamer heeft kun je iets geven om op te ruimen. Een mooie opbergmand bijvoorbeeld. Je hebt prachtige opbergmanden die in de woning van je zus zeker niet misstaan. Wel is het handig als je een beetje kijkt naar de stijl in de woning. Als de mand er niet bij past, blijft het rommelig. En dat is niet wat je nastreeft, met dit cadeau.

Groen is groen

Laat jouw schoonzus altijd haar planten verpieteren? Zonde! Goed nieuws, er is een plant waar je geen groene vingers voor nodig hebt. Denk bijvoorbeeld eens aan een ecosysteem. Dit is wel een echte plant, maar dan wel een soort dat je geen water hoeft te geven. Dit omdat het in een uitgekiend systeem geplaatst is, met altijd genoeg zuurstof en de perfecte vochthuishouding. Grote kans dat deze plant het prima uithoudt op zijn nieuwe plek!

Hoe laat is het?

Heel cliché, maar die vriend die altijd te laat komt, krijgt natuurlijk een nieuwe klok! Je hebt hele stijlvolle klokken, die niet alleen de moeite van het aankijken waard zijn. Hoe mooier de klok, hoe groter de kans dat je vriend er daadwerkelijk op kijkt. En dat vergroot dan weer de kans dat hij op tijd komt bij je eerstvolgende afspraak. Win-win!

Laat een reactie achter