Cadeautip: een persoonlijke houten kaart

Woontrendz - Hood & Wood kaart Groningen bij Hiske

Ik stuitte laatst op een leuk en uniek product. Het is een kaart van hout waar je je favoriete locatie in kunt laten graveren. Denk aan de plek waar je verliefd werd, je favoriete vakantiebestemming of je eigen woonplaats. Het ideale cadeau voor een housewarming van je vrienden of familie! Je kunt de exacte locatie aangeven op de houten kaart door middel van een hotspot marker. Super uniek, persoonlijk en origineel dus.

Je kunt je eigen kaart ontwerpen

Vereeuwig jouw favoriete locatie op hout

Het materiaal waar de kaart van is gemaakt is 6mm dik hout en wordt voorzien van een reliëf door middel van een lasergravure. Ze kunnen hierdoor super gedetailleerde lijnen maken, waardoor zelfs de kleinste details goed zichtbaar worden. Door het reliëf is de kaart ook voelbaar, wat het ook weer een extra dimensie geeft.

Woontrendz houten kaart Groningen

Houten wanddecoratie

Het leukste is dat je echt je eigen ontwerp kunt maken. Je kunt op de website een soort wereldkaart verslepen en in- en uitzoomen. Als je begint laadt hij automatisch je huidige locatie. Daarbij geeft hij de plaatsnaam weer, met de bijbehorende coordinaten.

Wil je een andere locatie op je houten kaart gepersonaliseerd hebben dan kan je eenvoudig de locatie wijzigen door een straat of plaatsnaam in te vullen van bijvoorbeeld je lievelingsstad, geboorteplaats of favoriete vakantiebestemming. Je kunt in de volgende stap de tekst aanpassen (bijvoorbeeld SHE SAID YES of MY HOME). Daarna kan je de exacte locatie aangeven met een marker.

Super makkelijk, binnen 5 minuten heb jij je ontwerp gemaakt!

Je haalt met deze kaart echt iets persoonlijks in huis. De houten kaart wordt geleverd met een bevestigingsplaatje zodat je hem ook aan de muur kunt bevestigen.

Gepersonaliseerd cadeau

Je kunt er natuurlijk ook iemand anders blij mee maken. Hood&Wood is namelijk dé uitkomst als het aankomt op originele cadeaus. Wie houdt er niet van een doordacht en persoonlijk cadeau? Jubileums, afstudeerfeestje, bruiloften, relatiegeschenken een huiswarming, noem maar op. Een product waarmee je kunt benadrukken wat jullie samen hebben meegemaakt.

Na je bestelling wordt je kaart binnen 3-6 werkdagen geleverd. Super snel maatwerk dus!

Woontrendz houten kaart Groningen - Hiske

Duurzaam

De oprichters van Hood&Wood planten voor elke bestelling een nieuwe boom via het Plant a Billion Trees Project. Zo overcompenseren zij voor het hout dat gebruikt wordt. Mooie producten maken zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Ik vind het een mooi concept!

Ik ben helemaal blij met mijn houten kaart! Daarom heb ik speciaal voor mijn lezers een unieke kortingscode. Gebruik de code: WOONTRENDZ en ontvang 20% korting op jouw bestelling! Voor meer inspiratie neem even een kijkje op het Instagram account van Hood&Wood.

Fotografie: Hiske Ligtenberg – Woontrendz

Laat een reactie achter