De opmars van extra breed PVC

PVC vloer licht eiken

PVC vloeren zijn al jarenlang een hot item en niet meer weg te denken uit de woninginrichting trendz. Door de toepassing van dit veelzijdige materiaal is het mogelijk om verschillende patronen en uitstralingen te geven aan deze vloeren. PVC vloeren zijn onder andere verkrijgbaar in de populaire visgraat stijl. Sinds een tijdje is er een nieuwe speler op de markt, namelijk breed PVC. Deze PVC vloeren zijn ten opzichte van zijn normale broertje extra lang én extra breed! In dit artikel lees je alles over breed PVC en waarom het wellicht een interessante optie is voor jou.

PVC tegelvloer klaksteen

De voordelen van breed PVC

Breed PVC is beschikbaar in ontzettend verschillende soorten en kleuren. Door de voelbare houtstructuur en subtiele microvelling creëer je met een breed PVC vloer het effect van een luxe eiken vloer. Je hoeft dus niet per se een houten vloer te hebben om hetzelfde levendige effect te creëren in je woning. Breed PVC vloeren voelen erg warm aan door een zeer lage warmteweerstand, zijn 100% waterbestendig en reduceren bovendien loopgeluid. Hierdoor zijn deze vloeren ook erg geschikt als je onderburen hebt of het op een bovenverdieping wilt gebruiken. Met een slijtlaag van 0,55 mm zijn XL PVC vloeren zeer geschikt voor intensief gebruik en daardoor ideaal voor een huishouden met huisdieren en kinderen. Met een simpel sopje is een PVC vloer eenvoudig te onderhouden en schoon te maken.

Combineer breed PVC met ieder interieur

Door het veelzijdige assortiment is breed PVC te combineren met iedere interieurstijl. Zo is extra groot PVC verkrijgbaar in licht eiken, zwart eiken, een groot aantal diverse bruin tinten of zelfs betonlook PVC tegels. Voor ieder wat wils dus! Door het ruime aanbod zijn deze XL PVC vloeren goed te combineren met bijvoorbeeld trendy zwarte stalen accessoires, een stoere modulaire lichtgrijze bank of bijzondere zwart stalen deuren. Wist je dat je met een PVC vloer helemaal voldoet aan de laatste trends? PVC vloeren zijn niet alleen onwijs mooi maar ook erg duurzaam! Duurzaam wonen is op het gebied van wonen één van de belangrijkste trends van 2022. Wil jij extra duurzaam doen? Je kunt er ook voor kiezen om oude houten meubels te hergebruiken en zo een toffe retro look te creëren, in combinatie met een breed PVC vloer. Kijk even of je wellicht nog wat oud hout hebt liggen en do it yourself!

PVC vloer eiken

Floer.nl

Laat een reactie achter