De wereld aan je voeten

De wereld aan je voeten

De trend die we zien wordt ook wel “Wanderlust” genoemd. Het verlangen naar het ontdekken van nieuwe culturen. We willen meer zien van de wereld en zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter een product.

Dat ontdekken kan ver weg zijn maar ook in het museum of vlakbij op een leuke markt. Dit weerspiegelt zich in het interieur, waarin souvenirs, erfstukken, bijzonder design met elkaar gecombineerd worden.

Goed nieuws voor diegene die van verzamelen houden…

Deze mooie spullen mogen gezien worden! Het wordt tijd voor een echt persoonlijk interieur waarin je laat zien wie je bent.

Niet alleen in accessoires zien we de invloeden van verre komaf, maar ook in behang, textiel en meubilair. Een mooi voorbeeld is de flora en fauna.

Behangtrends voor 2015

De prints van vogels, bladeren en tropische bloemen geven een exotische oogopslag. Dat maakt het perfect voor een grote wand waarop je telkens iets anders ziet.

Ook kinderen zullen dit geweldig en erg interessant vinden!

Net zoals dit behang dat geïnspireerd is door de Riviera. Als je dit ziet waan je je al in warme oorden of herinnert het je zelfs aan mooie vakanties.

Behang van Riviera

Wander lust

Deze trend kun je zover doortrekken in je interieur als je zelf wil, maar een paar mooie elementen komen soms beter tot zijn recht waarbij de omgeving rustiger oogt.

Ook een combinatie met strakke meubels of stoer materiaal kan een mooi contrast geven.

Tapijt

Niks moet en alles mag in dit interieur en dat is juist zo fijn! Felle kleuren of ingetogen. Het kan allemaal.

Je voelt je er thuis en dat is wat we uiteindelijk voor ogen hebben. Dus kijk nog eens goed wat voor jou een bijzondere herinnering heeft, want het mag gezien worden!

Hoe meer kleur hoe beter met het mooie weer in het vooruitzicht!

Heb jij al een Wander-lust? Ik zie en hoor het graag! Deel het met ons bij Woontrendz.

Bronnen: Etsy (hoofdfoto), VBO wonen & zo, Room seven, nsmbl en nsmbl.

Laat een reactie achter