Een zomers huis met een fruitig tintje

Een zomers huis met een fruitig tintje

Ik heb mijn zomervakantie alweer achter de rug. We hebben een heerlijke tijd gehad aan de zonnige Costa Brava. Twee keer hebben we het prachtige Barcelona bezocht, een aanrader met z’n winkels, strand en bezienswaardigheden.

Een van de must see plekken is ‘La Boqueria’, de markt midden aan de Ramblas.

Hier heb ik mijn inspiratie opgedaan voor dit blog, want wat een mooie fruitkramen (en vele andere food stands) staan er daar.

Fruitige inspiratie

Ladingen fruit worden op mooi gedecoreerde stapels tentoongesteld. Vers fruit geeft echt het ultieme zomergevoel. En wie wil dat nou niet altijd vasthouden?

Ik zeker wel! En toevalligerwijs is dit ook echt een trend van deze zomer. Lekkere frisse fruitige accessoires in je huis gebruiken. Vooral de ananas en de watermeloen komen veel voorbij.

Dekbedovertrek meloen

Er zijn ook genoeg varianten om uit te kiezen, leuke kussens, beeldjes, posters of vazen bijvoorbeeld. Je kan het zo bont maken als je zelf wilt (of niet) want ze zijn er in zowel vrolijke felle kleuren als wat subtieler in wit en pastel.

Ananas decoratie

Decoratie ananas

Fruit & bloemen

Wat ook een leuke variant is: een kleurrijk boeket bloemen in een glazen vaas zetten en deze vullen met schijfjes citroen, limoen of sinaasappel. Het ruikt niet alleen lekker maar staat ook erg zomers, leuk als decoratie op een tuinfeestje.

Zonnebloem met citroen decoratie

Ananas als vaas

Dus wanneer je weer terug bent van een heerlijk vakantie en je wil dat gevoel nog even vasthouden, ren naar de winkel en schaf een paar leuke fruitige accessoires aan.

Hieronder nog wat voorbeelden ter inspiratie!

Vloerkleed citroen print

Ananas mand

Ananas behang Meloen poster

Bronnen: Nous decor, foto Laura, Interior CollectiveEtsyTemporary SecretaryGood HousekeepingLauren ConradCouverture and the garbstoreZARA HomeDrop dead gorgeous daily en Nous decor

Laat een reactie achter