Geef je woning sfeer met houten jaloezieën 

Houten jaloezieen

Raamdecoratie, zoals houten jaloezieën, zijn een belangrijk onderdeel van de inrichting van een woning. De decoratie zorgt ervoor dat je iedere ruimte tot een mooi geheel maakt. Kies daarom voor jaloezieën die volledig aansluiten bij jouw interieur. Doordat er veel verschillende varianten te vinden zijn, heb je altijd de mogelijkheid om dit te realiseren en de sfeer te creëren die het beste bij jouw woning past. Maar waar moet je allemaal op letten? En wat is een goed alternatief voor jaloezieën?

In meerdere kleuren voor iedere ruimte

Doordat houten jaloezieën in veel verschillende kleuren te verkrijgen zijn, passen ze eigenlijk bij ieder interieur. Bovendien zijn ze volledig op maat te maken, waardoor ze voor ieder raam te gebruiken zijn. Dankzij de speciale coating zijn ze ook nog eens geschikt voor badkamers. Ideaal, want voor een badkamer wil je niet alleen dat de raamdecoratie vochtbestendig is, het moet ook voldoende privacy bieden en snel geopend kunnen worden om bijvoorbeeld even door te luchten. Met houten jaloezieën zit je niet alleen goed voor de praktische kant, maar het straalt ook nog eens rust uit en dat is precies wat een badkamer nodig heeft.

Een goed alternatief: plissegordijnen geheel op maat gemaakt

Wanneer je de lichtinval wel wilt bepalen, maar liever niet voor hout kiest, zijn plisségordijnen een mooi alternatief. Deze gordijnen kun je geheel op maat laten maken, zodat ze altijd binnen jouw interieur passen. Bovendien heb je een variatie aan kleur- en stofkeuzes. Wil je een elegante en sfeervolle uitstraling creëren, maar moet jouw raamdecoratie wel functioneel zijn? Dan zijn plisségordijnen dé oplossing. Je geniet volledig van je privacy, maar met behoud van het daglicht. Beslis welke uitstraling jij wilt in de ruimtes en kies de plisségordijnen die dit creëren.

Raamdecoratie brengt meer wooncomfort

Raamdecoratie klinkt vanzelfsprekend, maar door wat langer stil te staan bij jouw keuze kan jouw wooncomfort enorm toenemen. De plisségordijnen kun je bijvoorbeeld in meerdere standen zetten, jaloezieën zorgen voor een ander soort lichtinval en er zijn ook voldoende opties voor meer verduistering in de ruimte. Door goed te bekijken welke variant het beste bij je past en daarbij alles in de juiste afmetingen en kleuren aan te schaffen, zorg je ervoor dat jouw ruimte een mooi geheel wordt. Dit verhoogt de sfeer in jouw woning, maar creëert ook rust en zal je wooncomfort verhogen.

Laat een reactie achter