Eindeloos genieten van houten jaloezieën

houten jaloezieën

Wordt het weer tijd om het interieur van je huis aan te passe en nóg gezelliger te maken? Nieuwe kleuren op de muren, verse bloemen in vazen en leuke kleuraccenten met sierkussentjes op je sofa? Denk ook eens aan het effect dat invallend zonlicht op je interieur kan hebben.

Zowel op zonnige dagen als op tijden dat de hemel bewolkt is, kun je met de juiste raamdecoratie zorgen voor goed, gereguleerd licht. Dan is het wel verstandig om te kiezen voor raamdecoratie dat je zelf exact op maat kunt instellen, zodat je op elk gewenst moment precies genoeg warmte en licht binnenlaat. Jaloezieën zijn hier heel geschikt voor. Kies je voor houten jaloezieën, dan krijg je nog veel meer.

Het voordeel van houten jaloezieën

Hout heeft van nature een natuurlijke uitstraling. Hout heeft iets klassieks en charmants en straalt geborgenheid en warmte uit. Natuurlijke houttinten, maar ook smaakvol gelakt hout past in elk interieur. Door de natuurlijke nerfstructuur van hout, dat op geen enkel punt gelijk is, heeft hout iets levends en maakt het je interieur interessanter.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën geven je inrichting meer dan alleen maar de mogelijkheid om lichtinval op maat te regelen. Daarnaast is kwalitatief goed hout ook bijzonder duurzaam. Kies je voor houten jaloezieën, dan krijg je een product dat vele jaren meegaat en decennia lang zijn charme en uitstraling behoudt. En hoe zit het met schoonmaken? Regelmatig afnemen met een licht vochtig doekje is in de meeste gevallen meer dan voldoende.

Houten jaloezieën als maatwerk

Misschien hebben de ramen van je huis wel afwijkende maten. Houten jaloezieën kun je bij diverse winkels kopen, maar meestal alleen in standaardmaten. Kies je daarvoor, dan loop je de kans dat je niet optimaal profiteert van de voordelen die houten jaloezieën je kunnen bieden. Immers, als de onderkant of de zijkanten van standaard jaloezieën je ramen niet volledig bedekken, krijg je ongewenste lichtinval.

Bij Creon Raamdecoratie bestel je houten jaloezieën die nauwkeurig op maat zijn gemaakt en waarbij dit probleem beslist niet optreedt. Bovendien weet je ook zeker dat het gebruikte hout afkomstig is van betrouwbare leveranciers die hun hout uitsluitend op ecologisch verantwoorde wijze telen en verwerken.

Kies voor maatwerk om écht te genieten

Kijk een naar alle mogelijkheden en kies de houtkleur van je voorkeur uit. Bestudeer de productspecificaties en leer welke maten nodig zijn om ook echt maatwerk te leveren. Het opmeten is een fluitje van een cent en met een goede rolmaat zo geregeld. Geef deze maten door en binnenkort kun je genieten van de charme van écht op maat gemaakte houten jaloezieën.

Laat een reactie achter