Het gras is altijd groener bij de buren…!

Het gras is altijd groener bij de buren…!

Altijd al deze buurman of buurvrouw willen zijn? Dit kan! Lees dit artikel en laat je inspireren over de voordelen en aandachtspunten van kunstgras.

Kunstgras met stenen

Kunstgras in de achtertuin

In de jaren 60 werd het gebruik van kunstgras geïntroduceerd in de sportwereld. De functionaliteit van het kunstgras stond toentertijd centraal. De uitstraling van kunstgras leek nog weinig op het natuurlijke gras, maar door de jaren heen is hier verandering in gekomen.

Het gebruik van kunstgras is niet meer weg te denken in de sportwereld en in begin 2000 heeft het kunstgras zijn intrede gedaan in de Nederlands tuinen. De populariteit van dit product is aanzienlijk vergroot!

Kunstgras binnenhof

Het kunstgras van nu is zo ontwikkelt dat het product qua uitstraling veel weg heeft van natuurlijk gras. Daarnaast heeft het gebruik van kunstgras veel voordelen.

Voordelen van kunstgras

Het is onderhoudsvriendelijk. Na het aanleggen van het gras hoef je alleen even met een hark of harde bezem door het kunstgras te vegen om de grassprieten goed te verdelen. Nooit meer verticuteren, grasmaaien, sproeien of je gras bemesten. Tijdens een warme zomeravond kan je nu met een goed koud biertje en gestrekte benen genieten van je gladde, strakke en groene achtertuin.

Kunstgras leggen wordt ook veel gedaan in de schaduwrijke gebieden van je tuin.

Kunstgras in de tuin

Kunstgras kan je ook prima gebruiken om de speelplek voor je kinderen, je balkon of dakterras op te leuken. Daarnaast is een ondergrond van kunstgras perfect om op te spelen!

Kunstgras als speelondergrond

Kunstgras op het balkon

Wanneer je zeker wilt zijn van een mooie strak aangelegde kunstgrasmat is een professionele installatie geadviseerd! Hiermee voorkom je onnodige ongemakken en zul je langer plezier hebben van je gekochte kunstgras.

Een reactie op “Het gras is altijd groener bij de buren…!

  1. Pingback: Wat te doen in de tuin in de maand maart - Tuintrendz

Laat een reactie achter