Innoveer je interieur met smart home raambekleding!

De nieuwste technologie, bedienbare raambekleding

Ben jij een design liefhebber en wil jij je interieur moderniseren? Houd je van de nieuwste gadgets en volg je de laatste interieur trends? Dan is deze slimme raambekleding zeker een van de nieuwe innovaties die jij in jouw huis moet hebben! Wij zochten voor jou uit hoe deze smart home-oplossing werkt en wat de voordelen zijn.

Innovatieve raambekleding

Deze smart home-oplossing is nog maar 1 jaar oud en maakt het automatisch bedienen van je raambekleding met je smartphone mogelijk. Uniek aan dit innovatieve systeem is dat je de elektrische bediening zowel vooraf kunt instellen als op een later moment, vanaf afstand. Ideaal dus wanneer je op vakantie bent! Zo kun je de buitenwereld laten denken dat er altijd iemand thuis is.

Hoe werkt PowerView® Motorisation van Luxaflex®?

Bijna alle Powerview® Motorisation raambekleding werkt op batterijen. Daardoor is het zeer eenvoudig te installeren. Je kunt de raambekleding besturen via je smartphone, tablet of via de speciaal ontwikkelde Pebble®waarmee je de raambekleding met Powerview® Motorisation kunt bedienen.

Ideaal is dus dat je zelf scènes (programma’s) kunt instellen, waardoor jouw raambekleding zich, op gezette tijden, automatisch beweegt naar de door jou ingestelde positie. Terwijl jij ’s ochtends de koffie zet en het ontbijt klaar maakt, gaat jouw raamdecoratie vanzelf open. Dat is nog eens lekker wakker worden!

Je kunt een eigen scène instellen voor elke ruimte in huis. Je kunt dit zelfs aanpassen aan het moment van zonsopkomst en/of zonsondergang. Deze bepaalt de technologie automatisch aan de hand van je locatie. Zo kun je van je mooiste raamdecoratie, ook de slimste raamdecoratie maken!

Smart Home raambekleding van Luxaflex<sup>®</sup>

Doordat het systeem op batterijen werkt, is de raambekleding vrij van koorden. Dit is veiliger voor kinderen en huisdieren.

Daarnaast kun je ook nog eens energie besparen met deze innovatieve bediening op deze raambekleding, omdat het tijdstip van zonsopkomst en -ondergang wordt berekend. Kan het nog makkelijker?

De voordelen van de PowerView® Motorisation

De voordelen van de PowerView® Motorisation van Luxaflex® op een rij:

 • Vooraf in te stellen
 • Vanaf afstand te bedienen
 • Helpt mee met energiebesparing
 • Kindvriendelijk
 • Duurzaam materiaal
 • Handgemaakt product
 • Dutch design

Waar past Powerview® Motorisation bij?

Je kunt de Powerview® Motorisation technologie combineren met uitgebreide collectie van Luxaflex. Duette® Shades en Silhouette® Shades zijn producten waarop Powerview® Motorisation veel wordt toegepast. Maar ook de nieuwe Reflection collectie rolgordijnen is een veel gekozen product voor deze slimme technologie.

Raambekleding van Luxaflex<sup>®</sup> met Poverview Motorisation<sup>®</sup>

Duette® Shades

Duette® Shades raambekleding past ook op dakramen en voor deuren en draai-kiepramen. Door de unieke structuur isoleren ze. Dit betekent dat Duette® Shades in de zomer de warmte buiten houdt en in de winter juist de warmte binnen houdt. Zo bespaar je dus energiekosten. Daarnaast werken ze ook nog eens geluiddempend, waardoor je minder last hebt van een hol geluid in je kamer. Duette® Shades passen naast reguliere raamvormen, ook op dakramen. De voordelen van Duette® Shades op een rij:

 • Isolerend
 • Geluiddempend
 • Unieke structuur
 • Ook geschikt voor dakramen

Luxaflex duette shades

Silhouette® Shades

Silhouette® Shades zijn, net als Duette® Shades, op maat gemaakt en met name geschikt voor grotere ramen. Ze bieden uv-bescherming en zorgen zo dat meubels en bijvoorbeeld een houten vloer minder snel verkleuren. Daarnaast zijn ze enorm stijlvol en zorgen ze ervoor dat fel licht minder fel wordt. Warmte die de kamer binnen dringt wordt door deze raambekleding met 25% teruggedrongen. De voordelen van de Silhouette® Shades op een rij:

 • Geschikt voor grotere ramen
 • uv-bescherming
 • Dringt warmte met 25% terug

Luxaflex silhouette shades

Onze mening

Wij vinden het een mooi én innovatief product. Vooral de mogelijkheid om scènes in te stellen én de raambekleding vanaf afstand te kunnen bedienen vinden wij unieke voordelen van deze technologie. Daarnaast zijn de verschillende type raambekleding van Luxaflex® van Nederlands design, duurzaam en worden ze met de hand gemaakt.

Kortom, ben jij iemand die de nieuwste interieur trends volgt en fan bent van de nieuwste technologische snufjes in jouw huis? Dan is deze raambekleding zeker iets wat niet in jouw interieur mag ontbreken.

Dit artikel is een inspirerende samenwerking met Luxaflex®

Laat een reactie achter