Inspiratie: stickers aan de muur

Inspiratie: stickers aan de muur

Heb je inspiratie nodig hoe je je kamer kan decoreren met een mooie sticker aan de muur? Lees dan dit artikel. Een sticker is een hele gemakkelijke manier om een ruimte in je woning een nieuwe look te geven. Het bevestigen van een sticker is gemakkelijk en snel, zonder dat er een verfroller, behangtafel of kwast aan te pas hoeft te komen.

De sticker heeft al een poos zijn toegevoegde waarde verdient in de interieurwereld. De wijze om een sticker te plaatsen is meer gemakkelijk geworden. Daarnaast is het materiaal waar de sticker van gemaakt is verbetert. Neem eens een kijkje op de website van Reclameland, hier staan allerlei verschillende basismaterialen voor de sticker. Je kan je eigen ontwerp doorgeven en zo een hele persoonlijke muursticker laten maken. Speciaal en passend bij jou interieur.

Muursticker jongenskamer auto

Naast dat stickers snel en gemakkelijk te plaatsen zijn kunnen ze een eyecatcher zijn voor de ruimte waar je ze bevestigt. Hierboven op de foto zie je dat de sticker een uitgesproken sfeer neerzet in de kamer. Het geeft een stoere uitstraling aan de werkkamer. Bijna zo realistisch dat je het idee krijgt dat de auto zo je kamer binnen scheurt.

Muurstickers in de slaapkamer

Muursticker veer voor in de slaapkamer

Ook kan je kiezen voor een iets meer bescheiden sticker. Let hierbij op een rustige en minimalistische uitstraling van de sticker. Door te kiezen voor één kleur en dunnen lijnen bij het maken van de sticker, geeft dit meer rust in de bijvoorbeeld  een slaapkamer.

Wasruimte met muurstickers

Voor ruimtes zoals je werkkamer/waskamer of keuken kun je kiezen voor bijpassende stickers. Zoals je ziet op de afbeelding. Dit geeft een speels effect en maakt de ruimte meteen gezelliger. Je kan hierbij kiezen voor magneetstickers, deze zijn gemakkelijk te verplaatsen of te verwijderen.

Bronnen: Etsy.com, onbekend en Pinterest

Laat een reactie achter