Kerstsfeer in huis met posters

Vanwege ruimtegebrek voor een heuse kerstboom ben ik dit jaar anders aan de slag gegaan om de kerstsfeer in huis te halen. Het is nog maar een begin, maar het sfeertje zit er al goed in. Heerlijk om de hele maand december bezig te zijn met kerstdecoratie in huis. De poster “The Kodiak Brown Bear” is mijn favoriet uit de winter collectie.

Een iet wat groot exemplaar, maar wat is hij tof met die fotoprint in het silhouet van de beer.

Kerst met winterse posters

Via de website van JUNIQE kwam ik op het idee om mijn posters te vervangen door een aantal winterse exemplaren. Op deze manier kun je op een makkelijke manier switchen tussen de verschillende seizoenen.

Kerst in huis met posters

Deze schattige poster van de limited collection van JUNIQE is nummer 25 van de 100. Je krijgt er een heus certificaat bij. Er zijn er dus nog maar een paar verkrijgbaar.

Mini kerstboom

Heb je net als ik geen ruimte voor een echte grote kerstboom? Niet getreurd! Je kunt ook hele leuke kleine exemplaren vinden bij de tuincentra’s. Ideaal voor de liefhebbers van echte kerstbomen. Hang er eventueel lampjes in om het nog gezelliger aan te kleden.

Kerst in huis bij Hiske

De kaarsen op de schouw zijn handgemaakt en een cadeau van de Sint. De poster met het rendier past perfect bij het koeienvel. De kleuren komen er mooi in terug. Wil jij ook zulke winterse posters in huis? Bekijk dan de winter collectie op de website van JUNIQE.  Als je snel bent heb je ze voor de kerst in huis!

Bronnen: JUNIQE

Een reactie op “Kerstsfeer in huis met posters

  1. Rosa zegt:

    Heerlijk de decembermaand. Ik hou er echt van. Wij hebben ook niet zoon grote kamer. Dus zet ook nooit een kerstboom. Ik heb ook een heerlijk kleed op de vloer gelegd. Het voelt dan gelijk een stuk warmer. Erg leuke foto’s! Ik krijg er gelijk inspiratie van.

Laat een reactie achter