Kunstgras, ideaal voor mijn groene vingers!

Kunstgras in de achtertuin

Ik houd van een tuin, maar helaas woon ik in een appartement en mis ik dit dus. Maar het plan is dat wij een dakterras gaan maken (ooit…). En dan, dan wil ik gras… Echt gras gaat niet lukken natuurlijk, maar met kunstgras kan ik dan toch een soort binnentuin idee gaan maken!

Waarom kunstgras?

Ik moet sowieso voor kunstgras kiezen omdat ik het dus op het dakterras wil leggen. Echt gras is dan al geen optie. Maar daarnaast denk ik dat ik groene vingers heb, maar blijk ik deze niet te hebben. Zo zijn er kortgeleden twee van mijn cactussen overleden… Ik bedoel, wie kan er nou een cactus laten doodgaan? Ik dus! Helaas weet ik nog niet wat de oorzaak geweest is… teveel water, te weinig water, te weinig licht… Maar ik ben dus tot de conclusie gekomen dat ik geen groene vingers heb.

Dus kunstgras lijkt mij daarom de ideale oplossing. Ik hoef het niet te sproeien met heet weer. Daarnaast hoef ik er ook niet op te letten dat er van die gele plekken in komen. En ik hoef nooit het gras te maaien! Altijd zal ik het perfecte grasmatje hebben, op de juiste lengte en in de mooie groene kleur. Daarnaast is kunstgras ook erg duurzaam. Zo gaat het wel 10 jaar mee. Kortom, de ideale oplossing voor mij en mijn groene vingers!

Kunstgras voortuin

Wanneer kunstgras?

Je kunt dus voor kunstgras kiezen als je net als ik in een appartement woont en niet de mogelijkheid hebt voor een ‘echte tuin’. Met kunstgras op je balkon of op het terras kun je op deze manier toch een soort tuin creëren.

Maar heb jij wel een tuin en net als ik van die enorm groene vingers, dan kan kunstgras ook een ideale oplossing voor jou zijn! Je hebt dan altijd mooi groen gras, wat er strak in ligt. Nooit meer kantjes maaien, of extra graszaad strooien omdat het gras niet meer zo groen is. En daarnaast is het ook gewoon lekker zacht om op te lopen of op te liggen.

Zo zou kunstgras ideaal zijn wanneer jij een tuin hebt met veel randen in je tuin. Of bij de speeltoestellen van de kinderen, of rondom het zwembad! Geen onderhoud meer aan je tuin met kunstgras, maar wel het plezier van altijd een groen grasveld!

Kunstgras tuin met speeltoestellen

En jij… heb jij groene vingers en ga jij voor gewoon gras, of ben je net als ik en is kunstgras ook iets voor jou?! Direct aan de slag? Je kunt kunstgras kopen bij Topkunstgras.nl, lekker makkelijk online! En ze komen het nog leggen ook!

Bron foto’s: Topkunstgras.nl

Laat een reactie achter