Landelijke interieur schilderijen

Schilderij koeien

Schilderijen zijn perfect om je interieur helemaal af te maken. Het mooie van schilderijen is dat je ontzettend veel keuze hebt. Zo vind je bij elke interieurstijl wel iets passends. In dit blog gaan we het hebben over verschillende landelijke schilderijen die passen bij verschillende landelijke interieurs. Als ik aan het thema landelijk denk, dan denk ik aan natuur, weiland, dieren en bloemen.

Als je een landelijk interieur hebt, dan zijn de kleuren wit, beige, grijs, licht bruin, aardekleuren en houtkleuren vaak de hoofdkleuren. Je interieur accessoires zijn meestal in dezelfde tinten. Je kunt je netjes aan de regeltjes houden door een mooi landelijk schilderij op te hangen in dezelfde tinten als je interieur, maar je kunt ook eens uit je comfortzone stappen door een kleurrijk schilderij op te hangen!

Denk bijvoorbeeld eens aan een kleurrijk koeien kunstwerk in je landelijke interieur.

Landelijke keuken

Geen enkele stijl straalt zoveel warmte uit in een keuken als de landelijke stijl. De landelijke keuken is sinds jaar en dag een begrip in de wereld van de keukens. Je kunt een landelijk schilderij ophangen dat te maken heeft met alles wat er in een keuken staat bijvoorbeeld bestek, servies, wijn, verschillende maaltijden, theepot, gebakjes en fruit.

Heb je een mooie robuuste keuken met donkere kleuren en weinig accessoires, dan is het heel smaakvol om een landelijk schilderij op te hangen in een lichte tint die uit meerdere delen bestaat. Dit creëert rust, maar ook enorm veel sfeer in je keuken.

Meerluik schilderij met bloemen

Heb je een redelijk rustige keuken met een lichte tint, dan wordt het tijd om uit je comfortzone te stappen. Een kleurrijk schilderij met felle kleuren geeft je landelijke keuken echt een boost!

Landelijke woonkamer

Een woonkamer met een mooi landelijk schilderij, wie wil dat nu niet? Een uniek schilderij maakt je interieur in de woonkamer helemaal af. Er zijn een paar ongeschreven regels die je helpen om het perfecte kunstwerk te vinden voor in je woonkamer.

Heb je een donkere robuuste woonkamer met veel hout erin? Dan heb je twee opties: een landelijk schilderij in een lichtere tint of juist een krachtig kleurrijk schilderij. Je kunt ook nog kiezen tussen een speels of een rustig schilderij.

Schilderijen bloem en hond

Heb je een landelijk interieur met veel lichte tinten, dan is het mooi om een schilderij te kiezen met aardetinten. Dit sluit prefect aan bij een landelijk interieur met lichte tinten. Aardetinten zijn kleuren die in de natuur veel voorkomen.

Met een landelijk kunstwerk in een aardetint geef je een extra boost aan het interieur van je woonkamer. Zo zorg je voor balans in je woonkamer! Dit zijn een aantal ongeschreven regels die je kunnen helpen met het kiezen van het perfecte schilderij! Maar aan het einde van de rit gaat het erom wat jij het mooiste vindt!

Laat een reactie achter