Naar buiten met Le Sud tuinmeubelen

Le Sud tuinartikelen

Eindelijk is het lente… Ik heb er al minstens weken naar uit gekeken! Lekker tijd doorbrengen in de tuin. Gezelligheid, borrels en barbecues met onze vrienden. Ja, het wordt echt tijd om de tuin klaar te maken. Er is een nieuw merk met leuke tuinmeubels en -artikelen dat me daarbij gaat helpen…

Hoe zit het met jouw tuin; is die al klaar voor het buitenleven? Ook nog niet? Ik denk dat Le Sud jou ook kan helpen om je tuin weer gezellig aan te kleden. Weten hoe? Vooral snel verder lezen!

Het merk Le Sud is nieuw (en leuk!)

De collectie met tuinartikelen van het nieuwe merk Le Sud spreekt me echt aan. Daarmee kan ik mijn tuin wel weer omtoveren tot een gezellig paradijsje voor de zonnige en warme buitendagen van dit jaar. Ook al is hij wat aan de kleine kant.

Het werkt zo: alle tuinartikelen van Le Sud, tuinmeubelen en tuinaccessoires, zijn met elkaar te combineren. De collectie bestaat uit ‘losse’ onderdelen die je kunt mixen en matchen, totdat je de perfecte combinatie heb gemaakt die bij jou en je tuin past. Lekker combineren dus!

Klinkt goed? Oordeel zelf …

Een kijkje in de Le Sud collectie

Le Sud tuinmeubelen Denia
Le Sud Denia

Le Sud tuinmeubelen Pescara
Le Sud Pescara

Le Sud tuinmeubelen Trentino
Le Sud Trentino

Ik vind het merk Le Sud een toevoeging! Mijn tuin moet een plekje zijn waar ik me helemaal thuis voel. Dat denk ik wel te kunnen bereiken door zelf een combi te maken van die verschillende leuke meubels!

Goed om te weten over Le Sud

Le Sud is een merk dat exclusief verkrijgbaar is bij Blokker en Leen Bakker en is van hoge kwaliteit. Misschien geloof je dat niet meteen en dat begrijp ik. Bij deze nodig ik alle tuinliefhebbers uit om de kwaliteit zelf te ervaren :-)

Wat je waarschijnlijk wel van deze winkels gewend bent is dat je er meestal weinig geld kwijt ben! De meubelen van Le Sud zijn gelukkig ook niet duur. Ideaal voor mijn soms wat impulsieve koopgedrag.

Betaalbaar en je kunt er een paar jaar mee vooruit. Dat laatste is wel zo handig als het om tuinmeubelen gaat. Die vervang je niet elk jaar, toch?

Bekijk de volledige Le Sud tuinartikelen collectie

Le Sud tuinartikelen zijn exclusief verkrijgbaar bij Blokker en Leen Bakker. Bekijk via onderstaande links de complete Le Sud-collectie:

Bekijk Le Sud collectie bij Blokker

Bekijk Le Sud collectie bij Leen Bakker

Wat vind jij van Le Sud?

Vind jij Le Sud net zo leuk als ik? Is mixen en matchen ook jouw ding? Of spreekt iets anders je aan in de collectie? Laat het me weten door hieronder een reactie achter te laten!

Dit artikel is een sponsored story

Een reactie op “Naar buiten met Le Sud tuinmeubelen

  1. Hans zegt:

    de setjes zijn normaal/ goed geprijsd maar als je iets anders als de standaard wilt [zelfs met een onderdeel minder] moet je gelijk veel meer betalen

Laat een reactie achter