De leukste tuinmeubelen voor 2018

Tuinmeubeltrends 2018

De tuin wordt steeds meer een verlengde van het huis, een tuin zorgt voor gezelligheid en rust. Het is vaak lastig om goede en leuke tuinmeubelen uit te zoeken die echt bij jouw tuin passen. En wat is momenteel de trend op het gebied van tuinmeubelen?

Deze drie tuinmeubelen mogen niet ontbreken in jouw tuin komend jaar.

De trends dit jaar zijn vooral veel natuurlijke elementen terug brengen en de tuin een verlengde maken van het huis. Deze drie leuke tuinmeubelen reflecteren deze trends voor 2018 helemaal. Dit zijn de leukste tuinmeubelen voor 2018, welke onder andere gebaseerd zijn op de webshop Latour Tuinmeubelen.

Rieten en ronde stoelen

Dit wordt het helemaal in 2018, rieten tuinmeubelen en dan het liefst met een ronde vorm. De materialen die in 2018 steeds meer gebruikt zullen worden zijn vooral erg authentiek en natuurlijk. De natuurlijke elementen in een tuin maken het af en zorgen voor een rustig gevoel. Rieten stoelen zijn het leukst te combineren met mooie gekleurde kussens, het liefst een rustige pasteltint. De ronde vormen van rieten stoelen zorgen voor een zachte uitstraling en niet voor harde en strakke lijnen. De ronde vormen zo dus voor meer sfeer in jouw tuin.

Het leuke van rieten stoelen is dat je ze gemakkelijk heel persoonlijk kunt maken. De kleuren kussens kun je zelf bepalen en ook wisselen, mocht je dat willen. Daarnaast kun je naast de standaard kussens ook altijd eigen persoonlijke kussens toevoegen. Zo kun je dus zelfs bepalen op welke manier jij jouw tuinmeubelen sfeer geeft, wil je graag felle en vrolijke kleuren? Dat kan. Maar ook zachte en rustgevende kleuren kunnen een fijne sfeer aan jouw tuin geven.

Tuinmeubel bank

Een industriële eettafel voor buiten

Naast de stoelen klinkt het misschien raar, een industriële tafel. Industrieel is vaak strak en met harde lijnen. Dat klopt inderdaad, een trend op het gebied van tuinen in 2018 is het combineren van verschillende stijlen. Zo is het dus geoorloofd om een mooie romantische rieten stoel te combineren met een strakke industriële tafel. Een industriële eettafel kun je juist opfleuren met de rieten ronden stoelen die aan de tafel staan.

Een mooie grote eettafel is een must in iedere tuin! In 2018 wordt ook de tuinkeuken weer een trend en daarbij kun je heel gemakkelijk een industriële tafel toevoegen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon zelf (in huis) koken en met zijn alle gezellig buiten eten. Een grote eettafel zorgt voor het gevoel van een verlengd deel van jouw huis. Je kunt ook buiten genieten van het heerlijke weer en ondertussen eten. Een mooie grote eettafel zorgt ervoor dat je ook niet alleen hoeft te genieten van jouw tuin. Wat is er nou leuker dan gezellig met vrienden en familie te genieten van een avondmaaltijd onder een mooie avondzon.

Een heerlijk grote lounge set

In 2018 is het niet meer nodig om bescheiden te zijn. Als het gaat om loungesets is dat helemaal niet meer nodig, de trend voor 2018 is groot, groter, grootst. Je hoeft niet meer bescheiden te zijn en voor een kleine loungeset te gaan. Een loungeset geeft de tuin uitstraling en zorgt voor een huiselijk gevoel. Zelfs de loungebedden worden in 2018 populair, een gigantisch loungebed in de tuin is geen schande meer maar een zegen.

Loungesets en bedden zijn meestal gemaakt van natuurlijk materiaal zoals riet of hout, dat past weer goed bij de trend van natuurlijke elementen toevoegen aan de tuin. Maar loungesets geven vooral goed de mogelijkheid om een tuin persoonlijk te maken. De kleuren van kussens die het in 2018 goed gaan doen zijn: grijs, zacht blauw, donker blauw en crème. Je kunt een loungeset natuurlijk altijd personaliseren met het toevoegen van eigen kussens of kleedjes. En als je die niet meer leuk vindt, kun je ze heel gemakkelijk verwisselen of natuurlijk weg halen.

Laat een reactie achter