De leukste low budget decoratie

De leukste low budget woondecoratie

Heerlijk vind ik het om mijn huis weer opnieuw te voorzien van woondecoratie. Extra leuk als het tegen een leuke prijs kan en je zo vaker kan wisselen van accessoires. Ik heb een aantal low budget decoratie artikelen voor je gespot die voldoen aan de laatste woontrends.

Gekleurde vazen

Deze vaas doet dubbel mee aan de woontrends van dit seizoen. Hij heeft geometrische vormen en is van gekleurd glas gemaakt. Dit zien we veel terug in decoratie zoals lampen, vazen en waxinelichthouders. Mijn persoonlijke favoriet is de groene variant. Maar hij is ook verkrijgbaar in grijs en bruin.

vaas Faches groen

Je shopt deze vaas al voor €9,- bij Kwantum.

Glazen stolp

We schreven al eens eerder over de glazen stolp. Nog altijd erg populair en verkrijgbaar in vele soorten en maten. Deze met houten onderkant vind ik zelf te gek. Leuk om je allermooiste decoratie in te stallen. Het zal extra opvallen tussen de rest van je decoratie.

De glazen stolp is de perfecte etalage voor je allermooiste decoratie!

glazen stolp vichy

Je shopt deze glazen stolp al voor €14,- bij Kwantum.

Houten kaarsenplateau

De tijd is weer aangebroken om de kaarsjes in huis aan te steken. Hoe zet je die stomkaarsen nou leuk bij elkaar? Dat is voor de één gemakkelijker dan voor de ander. Dit houten kaarsenplateau past werkelijk bij alle woonstijlen en is dus multi inzetbaar.

Zorg voor verschil in hoogte en zet er naast kaarsen ook leuke decoratie op!

kaarsenplateau hout

Dit plateau is verkrijgbaar in twee formaten en shop je al vanaf €3,- bij Kwantum.

Deurstopper uil

Niet alleen super schattig, maar ook hartstikke praktisch als deurstopper. Zet je deur vast met deze uil en voorkom geklapper van deuren die tegen elkaar open staan. En natuurlijk ook handig om beschadiging aan muren of andere deuren te voorkomen.

Deurstopper uil

Dit schattige exemplaar is ook verkrijgbaar in beige. Je shopt hem al voor €5,- in de winkel bij Kwantum.

Kortom, woondecoratie hoeft niet duur te zijn en kan je daardoor lekker vaak wisselen. En je zult versteld staan over de trendy artikelen die je vind bij Kwantum.

Bekijk deze en nog vele andere woondecoratie op de website van Kwantum.

Een reactie op “De leukste low budget decoratie

  1. Sanne zegt:

    Heel erg leuk! Wij hebben laatst een gietvloer laten leggen en ben nu langzaam de styling van ons huis aan het aanpassen naar de vloer. Ik hou het altijd graag low budget omdat ik dan nog lekker kan wisselen. Ik ga de vaas zeker halen die vind ik echt super!

Laat een reactie achter