Maak het warm en gezellig met kerstversiering van hout

Houten kerstaccessoires 2017

Houten accessoires geven je interieur een warm gevoel. Dat warme, gezellige gevoel is de sfeer die je in je woonkamer wilt hebben met de kerst. Hoe maak je jouw huis gezellig met kerstversiering van hout? Laat je inspireren door deze houten kerstaccessoires!

Onze 5 uitgelichte houten kerstversiering:

Houten hertengewei

Dit hertengewei is van het merk HKliving en is gemaakt van mahoniehout. Het gewei is 48cm breed en 35cm diep. Je kunt het hertengewei aan de muur, of boven de open haard hangen als kerstdecoratie. Maar je kunt hem ook als kerst kapstok gebruiken natuurlijk!

Dit hertengewei koop je voor € 29,95 bij Fonq.

Bekijk het hertengewei op Fonq

Houten kerstboom 75 cm

Wil je met dé trend van 2017 meegaan? Dan kan een houten kerstboom niet meer ontbreken in jouw interieur. Deze kerstboom is 75 cm hoog en heeft een ster als piek.

Deze houten kerstboom koop je voor € 39,95 bij Dille & Kamille.

Bekijk de houten kerstboom op Dille & Kamille

Houten kerstplateau

Een eenvoudige, maar toch sfeervolle houten kerstaccessoires. Je kunt hem als accessoire gebruiken in de kast of vensterbank, maar ook gebruiken als bijvoorbeeld kaasplateau.

Dit houten kerstplateau koop je voor € 15,00 bij Fonq.

Bekijk het houten kerstplateau op Fonq

Houten kerstboom met elastiek

Een echte eyecatcher in je interieur is deze houten kerstboom met elastiek. Deze houten boom is 150cm hoog en 1 meter breed. Je kunt de boom versieren met kerstverlichting en bijvoorbeeld kerstkaarten.

Deze houten kerstboom koop je voor € 99,00 bij Bol.com.

Bekijk de houten kerstboom op Bol.com

Houten rendieren van boomschijven

Deze houten rendieren staan prachtig onder de kerstboom, op je dressoir of boven de open haard. Ze brengen de winter én kerstsfeer in huis. Dit is dé kerstversiering van hout die in elk interieur past.

Deze houten rendieren koop je voor € 19,95 bij Bol.com.

Bekijk de houten rendieren op Bol.com

Met welke houten kerstversiering ga jij jouw interieur verblijden deze kerst? Zoek je nog meer inspiratie voor een houten kerstboom, lees dan onze blog over 5x Inspiratie voor een houten kerstboom.

Heb jij nog andere tips voor warme, gezellige, kerstversiering van hout?

Laat een reactie achter