Maart favorieten van Hiske 2015

Maart favorieten van Hiske

Vanaf mijn wintersport bestemming in de Franse Alpen mijn nieuwe favorieten voor maart, iet wat verlaat dit keer. Voelt wel wat raar om tuin artikelen uit te zoeken terwijl ik uitkijk op een besneeuwde bergtop, maar die lentekriebels zijn er zeker al wel geweest vorige week!

Ik hoop dan ook dat bij terugkomst in Nederland de planten in de knoppen zitten en het zonnetje schijnt. Wij hebben de tuin in ieder geval al voor onze wintersport lente klaar gemaakt. Jij ook al?

Stel je het zonnetje er even bij voor; hier komen ze dan!

Draadstoel Firenze

Hij is niet overdreven groot, ziet er comfortabel uit en is ook nog eens in de trendkleur geel verkrijgbaar! Ik zou persoonlijk het kussentje achterwege laten, maar die krijg je er in ieder geval bij. Mocht je liever voor een wat groter meubel gaan dan is hij er ook in een tweezits.

De draadstoel Firenze is in veel kleuren verkrijgbaar bij Wehkamp vanaf €69,-

Bekijk de Firenze stoel op Wehkamp

Kweekkas

Met de razend populaire moestuin actie van Albert Heijn in het verschiet moest ik natuurlijk wel een artikel uitzoeken voor die alsmaar groter wordende kweekjes. Nou, hier passen ze de komende periode wel in! Zo kan je nog volop verder boeren:). Hij is er overigens ook nog in een slag kleiner (zie foto).

De kweekkas is verkrijgbaar bij Wehkamp voor €199,-

Bekijk de kweekkas op Wehkamp

Big Green Egg Large

Deze keramische barbecue is echt de topper onder de barbecues. Gebaseerd op de Kamado (een oosters principe) kan je op de Big Green Egg barbecueen, bakken, braden, grillen, roken en koken. Niet alleen vlees, maar ook pizza’s, brood en zelfs taarten! Een must have voor iedereen die gek is op eten en het buitenleven.

De Big Green Egg Large is verkrijgbaar bij Fonq voor €1.655,-

Bekijk de Big Green Egg Large op Fonq

Lichtsnoer

Om het tijdens de zwoele avonden wat gezelliger te maken kan je naast gezellige fakkels en kaarsen ook een lichtsnoer ophangen. Deze doet me denken aan de gekleurde lampjes die mijn ouders vroeger ophingen in de tuin. Ik houd het liever bij kleurloze lampjes. Ze zijn er overigens ook in kleur voor de liefhebber! Hij is er in twee lengtes.

Dit lichtsnoer is verkrijgbaar bij Wehkamp vanaf €53,96

Bekijk het lichtsnoer op Wehkamp

Fatboy picknickkleed

Je kent Fatboy wellicht van de zitzakken, maar ze hebben ook hele leuke andere artikelen. Zoals dit picknickkleed met tapijt print. Een echte eyecatcher in het park en natuurlijk ook erg leuk om als speelkleed voor de kids te gebruiken.

Het Fatboy picknickkleed is verkrijgbaar bij Flinders voor €249,-

Bekijk het Fatboy picknickkleed op Flinders

Welk van deze tuinartikelen is jouw favoriet?

Ik ben erg benieuwd of jij je kunt vinden in mijn favorieten van maart!

Laat een reactie achter