Mooi opgeruimd in mijn nieuwe huis

Mooi opgeruimd in mijn nieuwe huis

Jullie weten wellicht al wel dat ik samen met mijn vriend in een nieuw huis druk aan het klussen ben. Al een aardige tijd zitten we in de rommel tussen het gereedschap, behangrollen en de verhuisdozen. Het is nog niet helemaal af, maar het einde is in zicht en zo langzaam aan kunnen we beginnen met de inrichting. We wonen er namelijk al vanaf 1 februari, dus wel zo prettig om op een bank te kunnen ploffen en te genieten van het kluswerk dat is geklaard.

Klussen is leuk, maar het inrichten blijft het allerleukste werk dat er is!

Door al het geklus is het hier regelmatig een bende. Omdat er dagelijks vuilniszakken weggebracht moesten worden, hebben we de prullenbak even onaangeraakt laten staan. Ik ben nu ook super blij om eindelijk het afval weer in een prullenbak te kunnen stoppen. Het ziet er niet alleen veel opgeruimder uit, ook de kleur Moss green maakt van een prullenbak zelfs een pronkstuk.

Momenteel staat hij te stralen voor de IXXI die we recent hebben opgehangen, waar hij perfect past tussen de kleurrijken bloemen.

Brabantia NewIcon Moss Green prullenbak

Het uitzoeken van een prullenbak is nog best wel een uitdaging. Er is zoveel keuze! En je wilt natuurlijk wel een praktische prullenbak die ook nog eens past bij je interieur. Heel fijn om te zien dat Brabantia een aanbod heeft met ongelofelijk veel kleuren. Ze hebben goed gekeken naar de actuele kleurtrends en komen met onder andere de kleuren Moss green, Clay pink en Daisy yellow. Liever de traditionelere kleuren? Ze hebben ook daar genoeg keuze in en zelfs een fingerprint proof Matt steel in de collectie.

Pedaalemmers Brabantia newIcon kleuren

Los van het uiterlijk van een prullenbak is het belangrijk om te kijken naar de praktische kant. Want niets is vervelender dan een te kleine prullenbak in de keuken of een onhandige bediening om hem open te maken. Gelukkig heeft Brabantia aan al deze dingen gedacht bij de newIcon collectie. Deze sluit soepel en zacht en is verkrijgbaar in veel verschillende maten. Dus ook leuk als kleine prullenbak in je badkamer of toilet! Voor meer informatie over de beschikbare kleuren en maten van de newIcon kijk dan even op de website van Brabantia.

Duurzame prullenbak

Ik ben zelf veel bezig met het milieu en verbaas me nog altijd over de trage vorderingen op het gebied van duurzaamheid binnen de interieurbranche. Natuurlijk zijn er al een aantal bedrijven bewust bezig met duurzaam produceren, maar dit kan naar mijn idee (lichte frustratie) nog veel meer! Gelukkig komt er toch al langzaam aan verandering in en heeft Brabantia een mooi project omarmd.

Deze prullenbak is gemaakt van 40% gerecycled materiaal!

Onder de campagne “Let’s clean it up – maak de wereld een beetje schoner” lever jij ook nog eens een bijdrage aan het opruimen van de oceaan. Bij de aanschaf van je newIcon prullenbak steun je The Ocean Clean up. Zij gaan de strijd aan tegen alle plastic in de oceaan. Prima initiatief en voor mij een extra stimulans om voor deze prullenbak te kiezen. Lees hier meer over de Clean it up campagne.

Kleine pedaalemmer newIcon Brabantia

Dit artikel is een samenwerking met Brabantia

Laat een reactie achter