Natuursteen als de basis

Natuursteen als basis

Natuursteen wordt vaak gezien als een luxe en dure tegel. Dat laatste hoeft niet altijd zo te zijn. Verschillende natuurstenen die je wellicht wel kent zijn marmer, graniet en kalksteen.

Het materiaal geeft een natuurlijke sfeer in de badkamer en is erg mooi te combineren met houten accessoires. Perfect voor badkamers die wel wat warmte en gezelligheid kunnen gebruiken.

Een badkamer gezellig maken klinkt heel simpel, maar is nog niet zo makkelijk.

Heb je de gehele badkamer voorzien van tegels? Dan kan dit een kille en koude sfeer geven in je badkamer. Je kunt dit veranderen door warme materialen toe te voegen. Denk hierbij aan een dik gebreid plaid of houten accessoires.

Natuursteen inspiratie

Badkamer met natuurlijke uitstraling

Natuursteen geeft uit zichzelf al een warmere uitstraling. Vooral als de steen getekend is door een motief. Marmer is hier een mooi verbeeld van wat we momenteel veel zien als badkamertrend. De afbeelding hierboven heeft een marmertegel in de vorm van een honingraat (ook wel hexagon genoemd). Dit motief is razend populair en zie je niet alleen in badkamers terug, maar ook als wandtegel in bijvoorbeeld de keuken.

Ook een bijkomend voordeel van het gebruik van natuursteen is dat het uitermate geschikt is voor vloerverwarming. Het neemt namelijk de warmte op en houdt deze lang vast. Bekijk hoogwaardig natuursteen bij Vloerenman, als je meer wilt weten over dit prachtige materiaal.

Moderne badkamer met natuursteen

Misschien denk je bij natuursteen niet direct aan een moderne badkamer. Dan hoop ik dat je na het zien van onderstaande voorbeelden van gedachten bent veranderd. Want natuursteen leent zich ook erg goed voor de liefhebbers van moderne badkamers.

Badkamer modern met natuursteen

woontrendz-braziliaanse-leisteen

Ben je enthousiast geworden door het zien van deze badkamervoorbeelden? Bekijk dan de collectie natuursteen tegels op Tegeldepot.nl. Ze hebben naast natuursteen ook een groot assortiment met andere tegels voor de badkamer.

Bronnen: Read cerealElisabeth HeierSkonahem en Pinterest

Laat een reactie achter