Ontspannen in bad

Ontspannen in bad

Als je op vakantie bent in een goed hotel is het eerste waar de meeste mensen naar kijken of er een bad aanwezig is. Een heerlijk warm bad werkt therapeutisch en zorgt voor ontspanning in het gehele lichaam. Het zou comfortabel zijn om ook thuis deze luxe te ondervinden. Elk huis heeft eigenlijk wel de ruimte om een bad te plaatsen. Vrijstaande baden maar ook een muurbad of inbouwbad behoren tot de mogelijkheden. Elk soort bad heeft zo z’n voor- en nadelen.

Een muurbad

Het woord zegt het al…Een muurbad wordt geplaatst tegen de muur. Wanneer je een bad gaat aanschaffen is de ruimte het belangrijkste waar je aan moet denken. Is de badkamer niet al te groot dan zou een ligbad van 170 x 75 cm een goede keus kunnen zijn. Neem het inbouwbad BB54 van Soak.nl. Een rechthoekig inbouwbad van 170 x 70 cm wat op een professionele manier kan worden ingebouwd.

Ingebouwd bad Soak

Een bad om in te genieten en bij te komen van een drukke werkdag. Het ligbad is gemaakt van het onverwoestbare acryl en voelt warm en comfortabel aan terwijl je wegzakt in geurend schuim. Dit betaalbare bad is uit te breiden met de Niagra bad waterval mengkraan. Maakt dit bad helemaal compleet.

Vrijstaande baden

Onderdompelen in een naar badolie geurend warm water is het enige wat je nodig hebt om weer helemaal bij te komen. Badzout- en olie, een muziekje en een fijn bad om lekker lang in weg te doezelen kunnen je in je eigen huis een welnessgevoel geven. Een vrijstaand bad kan overal in je badkamer worden geplaatst. Er zal meestal niet veel hak- en breekwerk voor nodig zijn om een vrijstaand bad de juiste plek te geven.

Heb je een badkamer met een groot raam? Of heb je een grote slaapkamer? Vrijstaande baden geven je het privilege om elke plek die jij de goede vind een bad te plaatsen. Heb je een vrij uitzicht waar niemand je kan zien? Heerlijk om vanuit je bad de wijde wereld in te kijken.

Designbaden

Designbaden met een whirlpoolsysteem zijn uitermate geschikt om je stijve spieren weer soepel te krijgen. Lang in de tuin werken of een intensieve sport beoefenen kunnen spierproblemen veroorzaken. Wanneer je een aantal waterjets in het bad kunt aanzetten zal het warme water en de bubbels in het bad voor extra weldaad zorgen.

Soak ligbad vrijstaand

Een aantal designbaden van Soak.nl zijn voorzien van waterjets die een heerlijke massage geven aan je rug, voeten en zijkanten van je lichaam. Je hebt op deze manier je eigen spa in huis! Elk bad hoe klein of groot ook kan uitgebreid worden met een bijpassende mengkraan of douchekop. Wanneer je online een bad wil gaan bestellen laat je dan goed voorlichten over de diverse mogelijkheden. Met een simpele handleiding die wordt meegeleverd zal voor iemand die een beetje kan klussen het installatie van een bad goed te doen zijn. Kijk voor inspiratie op de website.

Dit artikel is een samenwerking met Soak.nl

Laat een reactie achter