Opgeruimd staat netjes

Opgeruimd staat netjes

10 stijlvolle opruim opties

Het is alweer Januari en de feestdagen zijn achter de rug. In November begint het bij mij altijd te kriebelen, oh heerlijk mijn huis weer in feestelijke sferen brengen met een kerstboom, veel kaarsen, kransen, plaids, lampjes en ballen. Het maakt de donkere dagen een stuk minder donker met al die gezelligheid in huis.

Maar zodra Januari zich aandient heb ik het eigenlijk wel weer gehad met alle versiering en snak ik weer naar wat meer rust in mijn interieur. Hop de boom de deur uit en alles weer netjes in de doos voor de volgende kerst.

Stijlvol in het zicht

Leuk om weer wat nieuwe accessoires neer te zetten/aan te schaffen! Maar al die spullen moeten ook wel weer een plekje krijgen. Wat soms best lastig is in ons knusse maar ook kleine stadshuisje. Nu kan ik me niet voorstellen dat ik de enige ben met dit luxeprobleem. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar even praktische als stijlvolle oplossingen voor dit dilemma.

Zo kwam ik erachter dat je niet perse alles hoeft op te bergen in doosjes en achter deurtjes.

Op de juiste manier uitgevoerd kan het ook zeer overzichtelijk en smaakvol in het zicht hangen, staan en liggen.

Hoeden leuk opgeruimd

Touwrek

Schoenen opgeruimd

Tevens wanneer je spulletjes goed clustert ontstaat er een fijn, rustig geheel. Een bord of rek kan uitstekend dienen als achterwand.

Betongaas als woondecoratie

Houten bord als opbergrek

Betongaas in de keuken

Houten opbergrek in de keuken

En wat ik ook nog steeds erg leuk vind is de super simpele oplossing van een aantal planken met daarop mooie doosjes + accessoires zodat het echt een onderdeel word van de inrichting in plaats van een noodzakelijk (opberg) kwaad.

Opbergen in stijl

Opberg mappen in stijl

Hebben jullie nog leuke opruim ideetjes? Ik hoor het graag!

Bronnen: My KeminutterBloglovinBinti homeStyle MBABuzz feedDIY craftsuBloglovinDesign MilkBrit en House of C.

Laat een reactie achter