Poeder- en huidskleuren: wat je huis nodig heeft in 2016

Poeder- en huidskleuren: wat je huis nodig heeft in 2016

Ben jij een liefhebber van lichte, zachte kleuren? Dan kun je in 2016 helemaal los gaan. Poeder- en huidskleuren zijn namelijk ook een grote trend in 2016. Waar we je eerder al vertelden over de trendkleuren okergoud en koper, is deze trend wat rustiger. En is hij ook heel leuk te combineren met natuurlijke en aaibare woonaccessoires.

Oud roze deur

Ook hier geldt weer; size doesn’t matter. Of je de zachte kleuren nou groots toepast of alleen in accessoires.

Ook een klein gebaar kan een groots effect maken.

Maar je kunt er ook voor kiezen om deze trendkleuren op een minder voor de hand liggende manier toe te passen. Zo kun je ervoor kiezen om het toe te passen op één of meerdere deuren in huis. Niet voor de hand liggend, maar een aanpassing met een groots effect.

Poederkleur op de muur

Deze trend bevat kleuren die aaibaar zijn. Die je even wilt aanraken en wilt voelen. Maar daarnaast passen ze ook heel goed bij de andere huidige trends. Zoals koper, marmer, okergoud, blauw, maar ook wit en zwart.

Een kleur die je heel gemakkelijk kunt toepassen dus! Op de afbeelding hierboven zie je de hiervoor genoemde combinatie. Vooral het grijs en het koper zijn wat mij betreft kleuren die deze trend extra complementeren.

Poederkleur interieur

Maar ook een mix van de verschillende poeder- en pasteltinten bij elkaar is een erg geslaagde combinatie. Het zorgt voor een gezellig en warm interieur. En daarnaast kan het ook veel spanning in een interieur zorgen. Het net dat beetje extra geven. En ook kun je hier je eigen karakter heel goed in kwijt. Want je kunt het zo bont of excentriek maken als je zelf wilt.

Wat vind jij van deze trend? En heb je het misschien al toegepast? We zien graag hoe jij deze trend implementeert in jouw eigen interieur!

Bronnen: Woonaccessoires.nu en She Boezz.

2 reacties op “Poeder- en huidskleuren: wat je huis nodig heeft in 2016

 1. Liza zegt:

  IK HOU VAN DEZE KLEUREN! Ze zijn fantastisch en het hele jaar door kun je ze verwerken in je interieur.

  Nu heb ik een glazen salontafel, denk je dat deze er bij past? Vind het erg zonde om deze weg te moeten doen, maar vraag me wel of het in zijn geheel bij elkaar past…. Wat is uw

 2. Jolien zegt:

  Hoi Liza,

  Wat een heerlijke kleuren he, ik hou der echt van! Ik vind het erg leuk om deze dingen op internet tegen te komen, ik ben namelijk op zoek naar inspiratie voor mijn nieuwe huisje. Ben pas verhuisd maar mijn huis ziet er nog saai uit en heet nog wat aankleding nodig.

  Greetz, Jolien

Laat een reactie achter