Stress? Maak van je dagelijkse douchebeurt een rustmoment!

Badkamerinspiratie

Druk, druk, druk. We zijn allemaal zo druk met werk, school, de mensen om ons heen en met onszelf. Iedereen hunkert naar een beetje rust. Maar wanneer heb je nou echt rust? Op een weekendje weg met de hele familie? Of een avondje uit met vrienden? Dacht het niet. Rustmomenten heb je als je even helemaal alleen bent. Helaas zijn die momenten er niet veel of misschien sta je er niet bij stil.

Wat als je van een dagelijkse gewoonte een rustmoment kunt creëren?

Bijvoorbeeld door je dagelijkse douchebeurt om te toveren in een moment van rust. Probeer eens om het optimale uit je douchebeurt te halen, geniet van het moment. Je kunt er voor kiezen om kaarsen aan te steken of een heerlijke shampoo te kopen. Deze kleine veranderingen maken een groot verschil. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de douche ervaring te veranderen door te investeren in een goede douche.

Regendouche

Op het moment is een regendouche super populair. Een regendouche heeft een grotere douchekop dan de traditionele douche en heeft ook een bredere waterstraal, waardoor je optimaal kunt genieten van je douchebeurt. Een regendouche heeft namelijk kleinere gaten dan een normale douchekop, dit geeft je het gevoel of je midden in een regenbui staat, maar eentje die warm is!

Regendouche hansgrohe

Als je overweegt om een regendouche te kopen moet je er rekening mee houden dat je cv-ketel voldoende vermogen heeft. Ook moet er genoeg ruimte zijn voor de afvoer, omdat een regendouche meer water verbruikt dan een traditionele douche.

Duurzaam douchen

Ben je ecologisch bewust en wil je niet te veel water verbruiken tijdens je douchebeurt? Kies dan voor een douche van Hansgrohe met EcoSmart technologie. Douches die zijn uitgerust met de EcoSmart technologie verbruiken maar liefst 60 procent minder water dan de standaard regendouche door middel van een doorstroombegrenzer, zonder comfortverlies.

Hansgrohe douche

Verslapen?

Heb je net iets te lang geslapen? Waardoor je nu noodgedwongen in twee minuten moet douchen en je een boterham nog voor de helft moet opeten op werk. Dit is waarschijnlijk iedereen wel eens overkomen. Gehaast zijn heeft een slechte invloed op je stemming en daardoor dus ook op het verloop van de rest van dag. Probeer een moment van rust te creëren door tijd te nemen en te genieten van de kleine dagelijkse gewoontes zoals je douchebeurt.

Kies ervoor om kleine veranderingen door te voeren, zoals het aanschaffen van je favoriete shampoo. Of ga voor iets groters: pas het interieur van je badkamer aan. Ben jij op zoek naar een regendouche of andere artikelen voor in je badkamer, neem dan eens een kijkje op SuperBath.nl. Hier vind je verschillende badkamerartikelen, waaronder regendouches voor de laagste prijzen.

Laat een reactie achter