Van Ibiza naar een Ibiza in huis!

Van Ibiza naar een Ibiza in huis

Allereerst laat ik mij even voorstellen! Mijn naam is Melissa Laseur en ik ben 23 jaar. 2 jaar geleden is mijn leven helemaal veranderd door ziekte en ben ik aan het bloggen geslagen! Voor mijn ziekte is dan vakantie ook wel erg goed voor mij! Ik kom nu net terug uit Ibiza, wat een leuke stijl is de hippie stijl toch!

Deze stijl is leuk om door te voeren in huis! Neem nou de hoofdkleur blauw in huis in een Ibiza stijl.

Met verf kun je alles al in een hele andere stijl brengen, schilder het met een grove kwast en je hebt al een mooi resultaat! Ook kun je dit doorvoeren huis door kleine details met lichtblauw te gebruiken.

Planken aan de muur

Of om oude spullen van bijvoorbeeld de spullenhulp of de rommelmarkt blauw te schilderen en zo op te knappen.

Pimp je kast

En zo zijn er nog veel meer “do it yourselfs”, met veren in huis krijg je ook een leuke boho stijl! Deze zijn leuk om in een schaal te leggen of op fotolijstjes te plakken.

Veren decoratie

Decoratie met verenDe veren kan je ook schilderen.

Kan je niet naar Ibiza? Haal Ibiza in huis!

Wat vind jij van deze look?

Bronnen: RedbubbleDecoholic, Ibizaboheme, onbekend en Etsy

Een reactie op “Van Ibiza naar een Ibiza in huis!

Laat een reactie achter