De verschillende soorten handdoekradiatoren

Handdoekradiator

Met een handdoekradiator verwarm je de badkamer en creëer je bovendien een handige opbergplek. Er zijn verschillende soorten handdoekradiatoren. Meer hierover, lees je in dit artikel. Wij helpen je graag de beste handdoekradiator aan te schaffen voor jouw badkamer.

Handdoekradiatoren zonder onderbreking

Een handdoekradiator zonder onderbreking heeft, zoals de naam van deze radiator al verklapt, geen onderbrekingen. Dit betekent dat de verticale buizen van deze radiator elkaar opvolgen, allemaal op precies dezelfde afstand tot elkaar. Deze radiator geeft niet alleen veel warmte, maar biedt ook veel ruimte om je handdoeken op te hangen.

Handdoekradiatoren met onderbreking

Je kunt er ook voor kiezen een handdoekradiator met onderbreking aan te schaffen. In tegenstelling tot de radiator zonder onderbreking, zitten er bij deze radiator wel grotere ruimtes tussen de verticale verwarmingsbuizen. Wel geeft de handdoekradiator voldoende warmte, ook voor een grotere badkamer.

Als je een handdoek over jouw handdoekradiator met onderbreking hangt, zie je de onderbreking niet meer. In feite maakt het dan ook niet zo veel uit welke handdoekradiator je koopt.

Radiatoren in diverse afmetingen

Als je een handdoekradiator wil kopen, moet je ook bepalen welke afmeting deze radiator moet hebben. Wij raden je aan kritisch naar je badkamer te kijken bij het kiezen van de juiste afmeting. Een grote radiator geeft meer warmte, maar neemt wel veel ruimte in beslag. In een kleinere badkamer is dit toch niet zo handig.

Tip: vergelijk radiatoren met elkaar

Om de beste handdoekradiator te vinden voor jouw badkamer, raden wij je aan diverse verwarmingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je ook de goedkoopste radiator om je badkamer te verwarmen en je handdoeken netjes op te hangen.

Wat voor verwarming heb jij in de badkamer? Laat het ons weten door een reactie te laten onder dit artikel. Wij horen ook graag of je tevreden bent met jouw verwarming in de badkamer.

Laat een reactie achter