De woonmeubelen in jouw stijl, ga er nu naar op zoek!

Buffetkast Hampton van Goossens

Van welk type woonstijl ben jij? Staat jouw interieur voor modern, landelijk, vintage, industrieel, juist klassiek? Sommige meubelstukken passen werkelijk in elke woonstijl. Een voorbeeld daarvan is de buffetkast. Deze kast komt zowel in de eetkamer als in de woonkamer terug en past werkelijk in elke stijl! Wat voor stijl jij ook hebt, er is altijd een passend meubelstuk!

De buffetkast

De buffetkast is een echte eyecatcher binnen je interieur. Het is dé kast die in iedere woonstijl past. Heb je een modern interieur, kies dan voor een strak witte- of zwarte buffetkast. Heb je een meer landelijke stijl, dan kun je juist voor een houten buffetkast kiezen. Een romantische woonstijl? Kies dan voor een witte kast.

Buffetkast Belvedere en Buffetkast Barcelona van Goossens

De buffetkast is een must-have in iedere woon- of eetkamer. Naast dat deze kast een ware eyecatcher is, biedt ze ook veel opbergruimte. Én heb je voldoende ruimte voor het laten zien van jouw mooiste accessoires of fotomomenten. Kortom, het ideale meubelstuk voor ieder interieur.

Buffetkast Roots grijs eiken van Goosens

Iedere buffetkast heeft een eigen indeling. De kast bestaat onderaan vaak uit een soort dressoir met kastjes en of lades. Daarop staat dan een soort boekenkast, met of zonder deuren. Afhankelijk van wat jij wilt opbergen, kun je voor een bepaald model kiezen. Wil je niet dal alles in het zicht staat? Kies dan voor een kast met veel gesloten deurtjes in plaats van deuren met glas.

Bovenstaande foto’s zijn allemaal buffetkasten van Goossens Wonen.

De bijzettafel

De bijzettafel is een super veelzijdig meubelstuk. Je kunt hem gebruiken als bijzettafel naast een stoel of bank, maar steeds vaker zie je een combinatie van bijzettafeltjes terugkomen als salontafel in de zithoek. Ook wordt dit kleine meubelstuk gebruikt als kruk of als meubel om een plant op te zetten.

Bijzettafel combinatie Jelle bruin Mango - van Goossens

Je kunt de bijzettafel in enorm veel materialen en vormen krijgen. Hierdoor past dit meubelstuk dan ook in elke woonstijl. Ga voor landelijk met een houten bijzettafel, of kies voor industrieel met een tafeltje met metaal. Een romantische stijl? Dan is rotan wat voor jou! Is jouw interieur juist strak ingericht met wit en zwart? Ook dan is er een bijzettafel te krijgen die bij jouw stijl past.

Wil je juist van de bijzettafel jouw eyecatcher van je woonkamer maken? Kies dan voor een unieke vormgeving, bijvoorbeeld deze ‘jenga’ bijzettafel, welke je kunt kopen bij Goossenswonen.nl.

Krukje bijzettafel Imola van teak van Goossens

En wist je dat je een bijzetkastje zelfs als nachtkastje kunt gebruiken? Zo geef je de slaapkamer ook direct jouw unieke woonstijl mee!

Bijzettafel side en bijzettafel Lana van Goossens

Augustus woonmeubel-shop-maand!

Nu is hét moment om nieuwe woonmeubelen te kopen. Veel meubelzaken hebben nu sale, waardoor je de mooiste pareltjes tegen de beste prijzen kunt kopen. Dit is dus hét moment om jouw woonstijl te veranderen of compleet te maken!

Laat een reactie achter