Ben je toe aan een nieuwe vloer?

Eiken houten vloeren

Overweeg dan eens op maat gemaakte eiken houten vloeren. Deze vloeren zien er niet alleen schitterend uit, maar gaan ook nog eens jarenlang mee. Zeker wanneer je in zee gaat met een specialist in houten vloeren kun je er van uit gaan dat deze vloeren niet alleen schitterend gelegd worden, maar ook dat je er jaren plezier van hebt.

Houten vloeren zijn er in veel verschillende kleuren en sorteringen. Van rustiek met flinke noesten tot egaal en strak. Doordat je bij Dutzfloors in diverse stijlkamers kunt kijken, zie je al snel welke vloer het mooist in jouw huis zal passen.


Eiken houten vloeren zijn in verschillende vormen te leggen

Bij eiken houten vloeren denk je waarschijnlijk, net als ik, aan vloeren met rechte planken. Gelegd in de lengte- of juist in de breedterichting van je huis ziet dat er natuurlijk al schitterend uit. Maar wist je dat ook een visgraatpatroon mogelijk is met deze vloeren? Of misschien wil je wel een chique vloer met een ingelegde rand. Ook dat is mogelijk met deze op maat gemaakte eiken houten vloeren.

Je kunt de vloer precies zo laten leggen als je in je hoofd hebt.

En kom je er niet helemaal uit? Dan staan de medewerkers van Dutzfloors voor je klaar met advies en tips.

Hoe zit het met onderhoud aan eiken houten vloeren?

We hebben het tegenwoordig allemaal druk. En als we dan een keer wat vrije tijd hebben, dan hebben we natuurlijk geen zin om de kamer leeg te halen, de vloer te schuren, te lakken, te laten drogen en de kamer weer in te richten. Dat is de reden dat veel mensen toch maar niet kiezen voor een houten vloer.

Maar bij de op maat gemaakte eiken houten vloeren van Dutzfloors hoef je je daar geen zorgen over te maken. Deze vloeren zijn al goed behandeld voor ze gelegd worden. Het is een kwestie van stofzuigen, (niet te nat) dweilen en eens in de zoveel tijd eens goed wassen met een speciale shampoo voor eiken houten vloeren.

Eiken houten vloeren

Eiken houten vloeren en vloerverwarming, kan dat?

Jazeker! Er wordt wel gedacht dat vloerverwarming onder houten vloeren niet kan in verband met de natuurlijke werking van het hout. Maar door de speciale behandeling die iedere plank bij Dutzfloors krijgt, kunnen deze vloeren ook heel goed gelegd worden op vloerverwarming.

Houten vloeren voelen altijd al wat warmer aan dan bijvoorbeeld plavuizen, maar in combinatie met vloerverwarming heb je het helemaal goed voor elkaar!
Dus maak snel een keer een afspraak in Beetsterzwaag en laat je verrassen door alle verschillende mogelijkheden!

Laat een reactie achter