Botanische sferen op de vtwonen & design beurs

Woontrendz Botanisch interieur

Vorige week heb ik voor de allereerste keer de vtwonen & design beurs bezocht. Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik was er echt nog nooit eerder geweest! En dat terwijl wonen een van mijn grote passies is.

Nu dat ik er eenmaal ben geweest wil ik volgend jaar zeker weer, wat een gezelligheid, inspiratie en geweldige spullen. Met een hoofd vol nieuwe ideeën ben ik weer naar huis gegaan, maar goed dat ik een hoop foto’s had gemaakt zodat ik alles wat ik had gezien weer even kon terug kijken.

Botanische inspiratie

Wat ik thuis weer terugzag op de foto’s en wat mij op de beurs ook al opviel is dat de botanische stijl nog steeds overal te vinden is. Deze trend is er al even maar heeft nu weer een nieuwe boost gekregen lijkt het wel.

Veel groen tinten en planten op verschillende manieren toegepast.

Niet alleen in een pot of vaas maar ook in fotolijstjes, op posters en in een hanging basket. Het is mij duidelijk, dit ga ik thuis ook toepassen. Ben er al een beetje mee begonnen en heb de eerste bladeren ingelijst in een lijstje, super simpel en genoeg keuze met al de vallende herfstbladeren in prachtige tinten.

Bladeren gedroogd in fotolijst

Check deze kleine sfeer impressie in botanische sferen. Zijn jullie ook op de beurs geweest? En welke (nieuwe) trend sprak jullie vooral aan? Ik hoor het graag.

vtwonen beurs botanische prints

vtwonen beurs groene muur

vtwonen beurs trend botanisch

vtwonen beurs glazen stolp met planten, terrarium

vtwonen beurs geel met botanisch

vtwonen beurs botanische trend

5 reacties op “Botanische sferen op de vtwonen & design beurs

  1. Jacky zegt:

    Leuk heb ik ook keer gedaan wel wat jaren geleden maar het wordt steeds minder dat je leuke dingen ziet.Of je ‘moet na een verzamelbeurs gaan betaald je wel meer als je echt iets zoekt. Maar wel mooie dingen zie je dan! Gr Jacky

Laat een reactie achter