Comfortabele warmte in je badkamer

Comfortabele warmte in je badkamer

Na het douchen in jezelf afdrogen met een heerlijk voorverwarmde handdoek, wie wil dat nou niet? In dit artikel bespreken de mogelijkheden van een handdoekradiator. Je wordt er warm van!

De comfortabele warmte van een handdoekradiator

Je hebt lekker warm gedoucht en kunt er weer helemaal tegen. En dan stap je uit de douchecabine en “bam”, de kou in. Je douche is namelijk zo’n 38ºC en in de badkamer zo’n 20ºC. En dat scheelt. Hoe fijn is het dan om snel een heerlijke voorverwarmde handdoek om je heen te kunnen slaan? Dat bereik je met een elektrische handdoekradiator.

Zo praktisch is een handdoekradiator

Met een handdoekradiator vang je twee vliegen in een klap: Enerzijds kun je deze radiator gebruiken om de badkamer mee te verwarmen en anderzijds is het verwarmingselement zodanig ontworpen dat je er gemakkelijk een handdoek overheen kunt hangen zodat deze kan opwarmen terwijl jij doucht of baddert. Het wordt nog handiger als je een elektrische exemplaar hebt. Die kun je namelijk, geheel onafhankelijk van de rest van de verwarming in het huis, op elk gewenst moment aanzetten. Dus bijvoorbeeld net voordat je gaat douchen om de badkamer net wat comfortabeler te krijgen. Dat komt namelijk omdat een elektrische handdoekradiator op elektriciteit werkt en dus zichzelf kan opwarmen. Het is niet afhankelijk van de aansturing van een CV-installatie, die veelal op een klokthermostaat werkt en dus alleen gaat opwarmen als de thermostaat een bepaalde temperatuur of tijd bereikt.

Minder energiekosten

Kies je voor een elektrische handdoekradiator dan heeft dat als bijkomend voordeel dat de verwarming op elektriciteit werkt en niet op gas. En dat is momenteel een veel goedkopere energiebron. Daarmee kun je dus verwarmen zonder dat je energierekening ontploft. Zeker als je ook nog eens zonnepanelen hebt.

Een handdoekradiator kopen

Ga jij ook voor het comfort van een voorverwarmde handdoek na het douchen? Neem dan eens een kijkje in het zeer uitgebreide assortiment handdoekradiatoren van Radiator-Outlet.nl. Er is een zeer ruime keuze qua kleur, afmetingen, ophangmethode, en capaciteit. En daarmee is er voor elk huis en elke smaak wel een geschikte handdoekradiator in het assortiment. De helft van de collectie omvat trouwens elektrische exemplaren. Gebruik de handige filters om de juiste radiator voor jouw badkamer te vinden. Bij deze specialist in radiatoren wordt elke bestelling kosteloos naar elk adres in Nederland gestuurd. Ook dat is comfortabel!

Dit artikel is een betaalde samenwerking

Laat een reactie achter