Creatieve muren met posters

Heb je een kale muur en wil je deze opvullen met de juiste ‘kunst’? Dan is het wellicht een optie om met posters te werken.

Zo kun je de posters in je lijst wisselen zoveel je wilt én ook nog eens je eigen ontwerpen laten printen!

Een poster kan je ruimte echt een boost geven. Zoals de posters in de kinderkamer hierboven. Door de verschillende prints in dezelfde kleurtonen geeft het de ruimte een lieve en zachte uitstraling.

Posters

Tip, verbind verschillende posters met elkaar door ze voor elkaar te plaatsen

Veel mensen hebben de neiging om muurdecoratie te hoog op te hangen. Vaak houden ze het midden aan, tussen het object (zoals bijvoorbeeld de bank, het bed of de tafel) en het plafond. Hierdoor hangt je poster in het niets en staat hij niet in verbinding met de rest van je meubelen. Het lijkt dan echt een verloren stukje kunst op een kale muur.

Je voorkomt dit dus door de posters niet te hoog te hangen. Maak de posters onderdeel van het object dat ervoor staat.

Ga even van een afstaand staan kijken om de juiste hoogte te bepalen al vorens je de gaten in de muur boort! Je zult versteld staan, dit lijkt van een afstandje echt heel anders dan van dichtbij.

Posters zelf ontwerpen

Ben jij creatief en wil je graag je eigen kunst aan de muur? Laat dan je eigen posters drukken. Dit kan al heel eenvoudig, ook als je geen creatief talent bent en geen grafische ontwerpen kunt maken. Met behulp van een ontwerp tool kan je zelf aan de slag.

Hieronder nog een mooi voorbeeld van een creatieve muur met posters. Deze zijn tegen elkaar opgehangen voor een bijzonder effect.

Posters woonkamer

Beelden: Yellows

2 reacties op “Creatieve muren met posters

Laat een reactie achter