Dé kerstboomtrends van 2017

Houten kerstboom Woontrendz

De nostalgische kerstboom zal nooit uit onze huiskamer verdwijnen, maar we zien wel steeds vaker dat deze authentieke boom plaatsmaakt voor modernere versies. Een echte trend onder de ‘moderne kerstbomen’ is de houten kerstboom. Maar naast de houten versie, zijn er ook nog vele andere alternatieve kerstbomen. Ook de versiering van de kerstboom wordt steeds moderner. Dit zijn dé kerstboomtrends van 2017!

Trend 1: De houten kerstboom

Okee, de eerste trend gaf ik al weg in de eerste alinea: de houten kerstboom. Dit is een trend die al een paar jaar terugkomt en ook in 2017 is de houten kerstboom niet weg te denken uit het moderne interieur. Inspiratie nodig voor een mooi houten exemplaar in jouw interieur? Lees dan onze blogpost over “5x inspiratie voor een houten kerstboom“.

Trend 2: Olijfgroen in de boom

In 2017 zagen we de kleur olijfgroen al vaker langskomen. Dit is een van dé kleuren van dit jaar. Nu kun je dus ook kerstballen en andere kerstdecoratie in deze trendkleur krijgen. Ik vond onderstaande metalen olijfgroene kerstballen bij vtwonen.

Olijfgroene kerstballen VT Wonen - Woontrendz

Deze metalen olijfgroene kerstballen zijn verkrijgbaar in een zak van 10 stuks bij vtwonen voor € 14,99.

Bekijk deze kerstballen op vtwonen

Nog een andere prachtige groene kerstdecoratie voor in de kerstboom kwam ik tegen bij Wehkamp. Deze hanger is van House Doctor en is gemaakt van papier.

House Doctor kersthanger groen Wehkamp - Woontrendz

Deze papieren groene kerstdecoratie is verkrijgbaar bij Wehkamp voor € 11,96 (set van 3).

Bekijk de papieren kersthanger op Wehkamp

Trend 3: Houten kerstdecoratie in de boom

Houten accessoires geven je huis een warmer gevoel én het is een van de trends in 2017. Kies jij voor de authentieke kerstboom in je huis? Versier deze dan met houten kerstballen voor een gezellige warme boom! Wat dacht je van deze kerstbal met houten schijfjes van vtwonen?

Houten kerstbal VTwonen - Woontrendz

Deze houten kerstbal kun je bij vtwonen kopen voor € 5,99 per stuk.

Bekijk de houten kerstbal op vtwonen

Trend 4: lichtgevende bloempot

Versier je kerstboom eenvoudig en naturel en laat hem opvallen met een lichtgevende bloempot. Ook dit is een van de trends van dit jaar. Om de boom mooi naturel te houden kun je het beste kiezen voor kleine, warm witte kerstverlichting in de kerstboom.

Led light bloempot kerstboom

De verlichte bloempot voor je kerstboom is verkrijgbaar bij Fonq voor € 216,-

Bekijk de verlichte bloempot op Fonq

Trend 5: De kerstboom als accessoire

Is er in jouw interieur geen ruimte voor een grote kerstboom? Niet getreurd… een van de trends in 2017 is een kleine kerstboom als accessoire! Zo hoef je dus geen complete spar in huis te halen, maar volstaat dit jaar ook een kleine kerstboom in je woonkamer.

De kerstdecoratie kerstboom vind je onder anderen van metaal, keramiek en van hout.

Metalen kerstboom accessoire VTwonen - Woontrendz

Deze kerstdecoratie kerstboom van metaal koop je voor € 11,99 bij vtwonen en is te verkrijgen in verschillende formaten.

Bekijk de metalen kerstboom bij vtwonen

Wil je een wat klassiekere kerstboom als decoratie? Kies dan voor een kerstboom van keramiek. Bij vtwonen kun je deze mooie keramiek kerstboom kopen in verschillende formaten en ik twee kleuren: goud en zwart.

Keramieke kerstboom goud en zwart VTwonen

Deze kerstboom kerstdecoratie van keramiek is verkrijgbaar bij vtwonen voor € 37,99

Bekijk de keramiek kerstboom zwart of goud op vtwonen

Dit zien wij als dé kerstboomtrends van 2017. Welke trend heb jij dit jaar in jouw interieur?

Bron hoofdfoto: iStockphoto

Laat een reactie achter